EKSKLUZIVNO: SNIMAK IZ 96-TE GODINE SOKIRAO BALKAN – JELENA KARLEUSA U MAKEDONSKOM SELU NA LIVADI PEVA CECINU PESMU

276
Svima je poznato da je “Mala od skandala” zaista burna što se tiče njenog karaktera, pa je poznata po tome što se sa svima iz estradnog podnebja zakačila i bila u nekom konfliktu.
 
Naime, javna tajna je da je Karleuša odavno “živu zakopala” Svetlanu Ražnatović – Cecu, i da se godinama vuku po sudovima. Karleuša je puno puta govorila da je Ceca nula kao pjevačica, i da su joj pjesme “bljuvotine”, nazovimo to tako.
 
No, pitanje je da li je to stvarno tako i da li Karleuša zaista to misli, ili je samo još jedan u nizu, marketinčki trik?!
 
Naravno da je sve to samo fora koju Karleuša koristi od početka njene karijere, zapravo gazi preko živih ljudi da bi došla do medijskog prostora, jer je zbog njenoj skandaloznosti godinama bila anonimna, jer su joj svi mediji zatvorili velika vrata, te je sad samo Saša Popović, sa kim je isto tako prije toga bila u svađi, otvorio vrata i poboljšao joj ugled i honorar što se tiče nastupa.
A nekad je pjevala u Makedoniji na selu, pred 200 ljudi,dok se danas srami tih početaka.
Kako je to izgledalo tada pogledajte u video koji nije baš najbolje kvalitete,
ali se jasno može vidjeti Karleuša…

EKSKLUZIVNO: Jelena Karleuša 96 god. u Makedoniji (Kuceviste) na livadi, u selu sa 200 stanovnika peva CECINU pesmu "Moj Beograde, zagrli me". Ironija do ironije… Kukala ti majka, Jeco!

Gepostet von Александар Стевановски am Samstag, 24. März 2018

Izvor:  www.sarmaportal.info