Makedonac otvorio portal, da bi na pravi način uzvratio Karleuši na vređanju, jer ga je na fejsbuku blokirala!!

320

Svi se jako dobro sjećate  Makedonca koji je u Zvezdama Granda napravio pometnju prije godinu dana, kada je zbog devojke došao u Beogradu, i kad je zaplakao i puzao po studiju. Tada ga je članica žirija  Jelena Karleuša vređala, a on njoj nije uzvratio već samo ćutao i slušao.

Ove  godine se opet prijavio i došao sa novom devojkom, pa ga je Karleuša opet vređala, ali je on rekao da se sa svime slaže, pa ona nije mogla uspjeti u namjeri da ga spusti.

Ali Makedonac nije sasvim odustao te joj  je pokušao putem fejsbuka objasniti kako stoje stvari, ali pošto kako on kaže da ona za sebe” misli da je  velika zvjezda te da joj je to ispod časti da odgovara nekome tako malom i nepoznatom kako je rekla jednom tv voditelju kad je gostovala u Makedoniji što mi je on prenio par dana poslije” kaže Aleksandar, i nije mu odgovorila, već ga blokirala.

Makedonac Aleksandar Stevanovski  čvrsto rešen da joj vrati na uvrede, ali na pravi način, kako bi do nje stigle njegove rječi, pa je otvorio portal kojem je cilj kako kaže isključivo da dopre do  Jelene Karleuše. Na tom portalu je Makedonac objavio i ekskluzivne snimke iz Makedonije, kad je 96 god. Karleuša pjevala na livadi, i to pjesme od pjevačice koju najviše mrzi i javno proziva, Cece Ražnatović. Da li će Karleuša ikad posjetit njegov portal koji je otvorio njoj u “čast” ostaje da vidimo…

 

Jasmin.T/E-Turneja.com