28/05/2013 - 17:25


INTERVJU: Toni Fišić: Trenutno sam okupiran snimanjem novog spota !

 

PORTAL E-TURNEJA na svojim stranicama ugostio je TONI FIŠIĆA.

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko TONIJA, u narednim pitanjima mozete saznati nešto više o njemu.

toni

1. Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Tonija,
možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze, događanja?
Čime ste trenutno okupirani?

Poštovani prije svega imam potrebu da pozdravim prvenstveno Vas kao i sve posjetitelje i čitatelje portala „ E turneja „ Trenutno ovih dana sam okupiran snimanjem spota koji se radi u produkciji „ MC studio „ iz Bijeljine. Snimanja radimo na tri lokacije u BiH a to su etno selo „ Čardaci „ u Vitezu zatim vodopad i vodenice na rijeci Plivi u Jajcu te gradski park u Bijeljini. Spot koji snimamo odnosi se na moj posljednji singl koji sam snimio prije nekih mjesec dana u Sarajevu. Singl pod nazivom „ Vrati se „ snimljen je u studiju „ Tempo „ Vogošća. Tekst i muziku za ovaj singl radio je Almir Ajanović , aranžman Damir Bečić a ponavljam sve u produkciji studija „ Tempo „


2. Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom karijerom?

Pa počeo sam vrlo rano. 2003 godine sa svojih devet godina upisao sam osnovnu glazbenu školu „ Jakov Gotovac „ u Novom Travniku instrument „ Gitara „ Nakon tri godine znači 2006 godine kad sam bio treći razred osnovne glazbene škole zajedno sa prijateljima iz glazbene škole osnovali smo rock band pod nazivom „ Niđe veze „ Pod tim nazivom band je egzistirao dva mjeseca. Kad smo vidjeli da imamo nekakve veze preimenovali smo naziv banda u „ No Limit „ koji s određenim promjenama u sastavu egzistira sve do 01.01 2012 godine kada sam ja kao osnivač banda i glavni vokal u bandu odlučio započeti svoju solo pjevačku karijeru. Bitno je napomenuti da je band „ No Limit „bio izuzetno uspješan te jedno vrijeme bio naj mlađi rock band u BiH koji je imao veliki broj javnih nastupa. Slovom i brojem u šest godina postojanja imao je 323 javna nastupa kako u BiH tako i u inozemstvu. 2009 godine snimili smo singl prvijenac pod nazivom „ No Limit „ Tekst, muziku i aranžman sami smo uradili. Band je javno nastupao i gostovao na svim televizijama u BiH. O njemu se pisalo u velikom broju dnevnih i tjednih časopisa kao i na Internet stranicama. U to vrijeme smo isključivo svirali i pjevali prvenstveno domaći ali i strani rock. Maštali smo da jednog dana budemo Bijelo Dugme, Zabranjeno pušenje i sl.

3. S obzirom da smo svakodnevno bombardirani koje-kakvim estradnim prepucavanjima, kakvi su Vaši stavovi o tome. Koga iznimno cijenite na estradi i s kime se rado družite?

Pa pazite trenutno je velika kriza morala. Općenito u životu pa tako i na estradi. Meni je jako žao što je to tako i trudim se koliko je to moguće da me ne dokači taj val ili cunami koji su pokrenuli zli jezici i bolesni ljudski umovi. Moj životni moto i vodilja u životu su dvije narodne izreke a to su „ Tko tebe kamenom ti njega kruhom „ i „ Sve što ne želiš da ti se u životu desi nemoj činiti drugome „ Sukladno tim izrekama nastojim tako da živim i da se tako ponašam. Koliko uspijevam ? Ja to ne znam, to bi trebali drugi ljudi da ocjene i da kažu. Ekonomska kriza je učinila svoje. Život svima nama je otežan da ne kažem težak i ne vidim razlog da ga pored toga sami sebi još zagorčavamo i otežavamo raznim ogovaranjima i spletkarenjima kojih nažalost na i oko estrade ima jako puno. Na estradi iznimno cijenim kolegice i kolege kojih hvala bogu još uvijek ima, a koji svoj uspjeh i karijeru grade isključivo mukotrpnim radom i trudom a ne nikako raznim aferama.

4. Kada se tiče repertoara vaših pjesama, preferirate li balade, vesele pjesme…?

Pa iskreno ! Ja ne biram. Pjevam sve i ništa mi nije strano i nepoznato. Mada veliki broj mojih prijatelja kažu da mi balade više odgovaraju te da ih pjevam sa dosta emocija i oni traže upravo da im pjevam balade.

5. Pjesme “Jedan život je” i “Sipaj mi ljubav” su za kratko vrijeme postale omiljene pjesme publici kakav je Vas stav o tome?

Pjesme koje ste pomenuli postigle su znatno veći uspjeh nago sam uopće slutio. Obe pjesme su namijenjene mojoj generaciji znači mlađoj populaciji odnosno mojoj ciljanoj publici. Pjesme su mladalačke, pune energije i namijenjene diskotekama što sam ja u startu želio. Treća pjesma pod nazivom „ Vrati se „ koju smo maloprije pomenuli je balada. S tom pjesmom sam prvenstveno želio pokazati svoje pjevačke kvalitete te da i tako nešto znam i mogu kvalitetno otpjevati a ujedno zadovoljiti želje velikog broja mojih fanova koji su tražili da snimim jednu baladu.

6. S kim bi volio snimiti duet?

Dueti su sad IN. Imam običaj reći da estradom vlada duetomanija. Zašto ? Ne znam ! Valjda zbog puno vlažnosti u zraku. HAHAHA šala mala. Zaista ne znam ali ako bi neko želio snimiti duet sa mnom ja ne bi bježao od toga. Veliki broj mladih pjevačica i pjevača žele pošto poto da snime duet s nekom velikom estradnom zvijezdom što mi je i razumljivo. Misle prije će doći do trona. Ja tako ne mislim. Takav duet ima svoju težinu i odgovornost. Ali evo reći ću, tko god želi snimiti duet sa mnom želim i ja sa njim pa bez obzira o kome se radi.

7. Tko je po vama najveća zvijezda na Balkanu ?

Ja sam tek ušao u ove mutne estradne vode. Suviše sam mlad i mišljenja sam da nisam adekvatna osoba da trenutno ja cijenim i sudim tko je ta zvijezda. Ono što znam da sam spreman raditi, raditi i raditi da bi ja sutra bio ili bar da se o meni raspravlja dali sam ja ta zvijezda ili ne.

8. Koji su vam planovi za budućnost ?

U bližoj budućnosti ALBUM ( do kraja godine ) a o daljoj ona narodna „ Čovjek snuje ali bog određuje „ Znači sve je u božjim rukama.

9. Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim vjernim fanovima!

Jedno VELIKO HVALA Vama koji uređujete portal „ E – TURNEJA „ na želji da uradite ovaj intervju i da ga objavite. Vašim čitateljima i mojim vjernim fanovima od srca želim dobro zdravlje što više osmjeha na licu s pjesmom na usnama.
Sve Vas lijepo pozdravljam s jednim sloganom ( naslovi mojih pjesama )
„ Vrati se „ i „ Sipaj mi ljubav „ jer „ Jedan život je „

Toni Fišić

 
POVEZANO

Nema povezanih vijesti!