OTKRIVAMO:Sa kojim pjevačem Aca Lukas snima novi duet!

322

Opšte je poznato da svaki duet koji Aca Lukas snimi sa nekim kolegom ili koleginicom, po nepisanom pravilu postane hit.Ukoliko imate sreću da Vas ovaj pjevač podrži na samom početku karijere, onda je sasvim sigurno da Vam se sijmeši svetla budućnost u poslu.

E pa, ovih dana se pronela vijest estradom da će Lukas, tu čast i zadovoljstvo da odpeva duetsku pjesmu, upriličiti kolegi Slavenu Djukanoviću.Zanimljivo je da Slavena u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, nazivaju crnogorskim Lukasom.

Kako bi provjerili ove informacije, pozvali smo Lukasa, a obzirom da nije bio dostupan, nazvali smo Slavena, a on nam je on prokomentarisao slijedeće:

„Ne bih pričao još o tome.Neki planovi i dogovori postoje.Ja i Lukas smo dobri prijatelji godinama unazad, ali kako nije još ništa konkretno dogovoreno, sačekaćemo za potvrdu te priče još neko vrijeme“-priznao nam je Slaven.

Obzirom da su dobri prijatelji, vjerujemo da će do podrške od strane Lukasa, kada je duet u pitanju, zaista doći, a kako će zvučati kada „dvojica“ Lukasa ukrste glasove i sjajnu energiju, ostaje nam da sačekamo, pa čujemo!