Aca Lukas i Zorica Brunclik- Glasali za pogresnog kandidata!

29
edd

Zorica Brunclik prilikom gostovanja u emisiji “Narod pita” otkrila je kako se njoj i kolegi Aci Lukasu dogodio mali peh tokom takmičenja “Zvezde Granda“, u kojem su oboje počasni žiri.

Naime, ona i Lukas su pomiješali kandidate i tom prilikom glasali za potpuno pogrešnog takmičara, odnosno takmičarku.

– Za vrijeme kratke pauze Aca i ja odemo u toalet. I tamo sretnemo jednu djevojku koja je držala jedan takmičarski broj kod sebe. Sam Bog kao da ju je za sebe pravio. Djevojka je bila prezgodna i prelijepa. Komentarišemo nas dvoje da ako još dobro pjeva da će biti savršeno. I mi tako čekamo taj broj i čekamo i ona je stvarno dobro pjevala. I kada se podigla zavjesa, to neka druga, prosječna djevojka. Izgleda da joj je drugarica držala broj ispred toaleta! – ispričala je pjevačica, i izazvala smijeh u studiju.

Na sreću, Saša Popović nije zamjerio ovaj propust, već je i sam priznao da je greškom pritiskao taster.

 

– Tako sam i ja jednu djevojku propustio dalje jer sam slučajno pritisnuo taster, a isto tako mi se dešava da pustim neke kandidate, i poslije kad sjedim sa prijateljima čujem da ne zvuče tako dobro, dok za neke koji mi u studiju nisu bili ništa posebno, tek poslije shvatim da su super. Šta da se radi, ne čuje se isto u studiju i na televizoru – ispričao je direktor “Granda“.

Sa njim su se složili i drugi članovi žirija i priznali da se i njima ne rijetko potkradu neke greške, budući da ima mnogo kandidata.

Izvor:senzacija.ba/E-turneja.com