28/01/2014 - 20:29


Aca Lukas i Zorica Brunclik- Glasali za pogresnog kandidata!

 
edd

Zorica Brunclik prilikom gostovanja u emisiji ÔÇťNarod pitaÔÇŁ otkrila je kako se njoj i kolegi Aci Lukasu dogodio mali peh tokom takmi─Źenja ÔÇťZvezde GrandaÔÇť, u kojem su oboje po─Źasni ┼żiri.

Naime, ona i Lukas su pomije┼íali kandidate i tom prilikom glasali za potpuno pogre┼ínog takmi─Źara, odnosno takmi─Źarku.

– Za vrijeme kratke pauze Aca i ja odemo u toalet. I tamo sretnemo jednu djevojku koja je dr┼żala jedan takmi─Źarski broj kod sebe. Sam Bog kao da ju je za sebe pravio. Djevojka je bila prezgodna i prelijepa. Komentari┼íemo nas dvoje da ako jo┼í dobro pjeva da ─çe biti savr┼íeno. I mi tako ─Źekamo taj broj i ─Źekamo i ona je stvarno dobro pjevala. I kada se podigla zavjesa, to neka druga, prosje─Źna djevojka. Izgleda da joj je drugarica dr┼żala broj ispred toaleta! ÔÇô ispri─Źala je pjeva─Źica, i izazvala smijeh u studiju.

Na sreću, Saša Popović nije zamjerio ovaj propust, već je i sam priznao da je greškom pritiskao taster.

 

– Tako sam i ja jednu djevojku propustio dalje jer sam slu─Źajno pritisnuo taster, a isto tako mi se de┼íava da pustim neke kandidate, i poslije kad sjedim sa prijateljima ─Źujem da ne zvu─Źe tako dobro, dok za neke koji mi u studiju nisu bili ni┼íta posebno, tek poslije shvatim da su super. ┼áta da se radi, ne ─Źuje se isto u studiju i na televizoru ÔÇô ispri─Źao je direktor ÔÇťGrandaÔÇť.

Sa njim su se slo┼żili i drugi ─Źlanovi ┼żirija i priznali da se i njima ne rijetko potkradu neke gre┼íke, budu─çi da ima mnogo kandidata.

Izvor:senzacija.ba/E-turneja.com

 
POVEZANO

Nema povezanih vijesti!

 
 
 
ÔťĽ