26/05/2013 - 19:19


INTERVJU: Bojan Bjelić: Oduvek sam se divio Tošetu Proeskom !

 

PORTAL E-TURNEJA na svojim stranicama ugostio je BOJANA BJELIĆA.

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko BOJANA, u narednim pitanjima mozete saznati nešto više o njemu.

bojan

1.Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Bojana,
možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze,
događanja?

Trenutno,radim na novom albumu,moj omiljeni deo ovog posla pored koncerata i zivih nastupa. Skupio sam par stvarno dobrih pesama na kojima trenutno radim u studiju i kada upotpunim album sledi spot i izdanje. Ne zurim nigde,dok ne budem potpuno zadovoljan albumom.Tako da se nadam da ce biti krajem ove ili pocetkom sledece godine. U medjuvremenu nastupi,emisije,krece letnja sezona koja ce po svemu sudeci biti prilicno radna.

Čime ste trenutno okupirani?

Trenutno najvise radom na sebi,pesmama i planiranjem onoga sto treba da usledi.

2.Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te
kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom karijerom?

Nikada nisam imao velike planove,krenuo sam da se bavim ovim poslom sasvim slucajno i neocekivano i iskljucivo zbog ljubavi prema muzici. Sve sto sam uradio u proteklih 10godina je bilo postepeno i u svakom trenutku sam dao svoj maksimum,nista se nije desilo preko noci i bio sam i ostao nezavistan od bilo koga i bilo cega…to je moj put koji sam odabrao i da ponovo mogu da biram isto bih uradio. Sam pocetak se desio na festivalu SUNCANE SKALE gde je trebalo samo da se pojavim sa jednom pesmom i ispunim svoj neki decacki san,ali nakon toga usledilo je mnogo vishe. Oduvek sam se divio Tosetu Proeskom i svemu sto on radi tako da mogu slodbodno da kazem da je bio moj uzor na samom pocetku moje karijere a i ostao i danas.

3.Koga iznimno cijenite na estradi i s kime se rado družite?

Cenim sve svoje kolege,svako ko ima svoju publiku je za postovanje. Cenim prvenstveno svoje kolege koji su pravi ljudi,nazalost toga je jako malo pa samim tim i moje drustvo je van estrade.

4.Najbolji provod koji pamtite?

Bilo ih je zaista mnogo,a da izdvojim jedan ne znam sada da vam kazem…uglavnom ako je bio najbolji onda ne bih trebao da ga se secam 🙂

5.Koliko ste vremena uložili u svoju karijeru?

Mnogo,godine rada na sebi,pesmama,spotovima,nastupima…to je stvarno najveci moj rad do sada i tek treba da radim. Nikada necu reci da sam najbolji jer uvek moze bolje i ja zelim da napredujem na bolje.

6.Kako je došlo do saradnja s DJ Toyom i MC Tobom?

Sasvim slucajno,preko zajednickog prijatelja koji nas je upoznao sa idejom da poslusam pesmu koju imaju pa ukoliko mi se to dopadne da uradimo nesto. Tako je i bilo…pesma mi se dopala odmah,momci su sjajni,talentovani i mladi i na samom pocetku njihovim karijera i jako brzo smo snimili Balkansku trubu i ispostavilo se da je to odlican potez i prava pesma. Za kratko vreme postala je dosta slusana i zadovoljan sam saradnjom.

7.Ponuda koju nikada ne biste mogli da odbijete?

Svaku ponudu mogu da odbijem koja mi ne odgovara. Sve zavisi sta je u pitanju,ali za sve sto radim i prihvatim vise puta promislim i razmislim o svemu,nekako sam navikao da u ovom poslu uvek ima i druga strana medalje.

8.Šta prvo pročitate u novinama?

Naslovnu stranu,horoskop,vremensku prognozu i desavanja na estradi cisto da budem upucen.

9.Koji su vam planovi za budućnost?

Ne volim mnogo da planiram ali ono sto je izvesno jestr novi album,spotovi,turneja,letnja sezona i nadam se da cu tu negde ubaciti i godisnji odmor.

10.Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim
vjernim fanovima!

Prvo da pozdravim sve vaše citaoce i da porucim da se drze svojih snova,nista nije nemoguce i da bez obzira koji put izaberu ne zaborave da budu ljudi.

 
POVEZANO

Nema povezanih vijesti!