ZVEZDE GRANDA: Maja Ilić: Veliki cilj sam ostvarila samim ulaskom u takmičenje !

127

Maja Ilić iz Vukovara je dala sve od sebe kako bi ubijedila žiri da pritisne tastere i time joj omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

1525512_10202299182832832_1223174477_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Prvi put sam javno nastupila sa 13 godina, a kada kažem javno mislim da je to bilo izvodjenje pred publikom. Svakako sam od malih nogu želela da postanem pevačica i kao i većina devojčica sanjala sam o svom koncertu,nastupima na televiziji, neretko sam snimala i spotove i puno puta pevala sa zamišljenim mikrofonom ispred ogledala u mojoj sobi, ali sam pevanjem aktivno počela da se bavim od svoje 18-e godine.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Iskreno mislim da je najviše uticaja imala moja iskrena emocija i ljubav prema muzici, želja za pevanjem. Nekako sam sigurna da je publika prepoznala to i bas mi je drago sto je tako. Trudiću se biti još bolja kako bih opravdala njihovo poverenje.

Kako si dosla na ideju da se prijavis na ZVEZDE GRANDA ?

– Jos od 2004. godine kada su se pojavile prve  Zvezde Granda ja sam nekako videla sebe u toj priči. Mislim da je to odličan način za afirmaciju ljudi koji imaju talenat za ovaj poziv. Grand je jedna jaka produkcijska kuća koja ništa ne prepušta slučaju i neko za koga se pokazalo da zaista ume da uspešno vodi karijere mnogih pevača. Nemam dilemu po pitanju njihovih kompentencija i procena.

Odusevila si publiku a i cijeli Grand,kakva su tvoja ocekivanja na Zvezde Granda ?

– Moja očekivanja su skromna, jedan veliki cilj sam ostvarila samim ulaskom u takmičenje, a ostalo je naravno na odluci publike.

Možda je prerano govoriti o tome,s obzirom na tvoje godine no očekuješ li ulazak u finale ?

– Kao što i sami kažete, prerano je da govorimo o tome.

Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

– Bicu apsolutno odlučna i izričita u tome… moj uzor je oduvek bila Svetlana Ceca Ražnatović.

S kim bi voljela da se upoznaš ?

– Iskreno,volela bih se upoznati sa pravom kvalitetom muzike.

I za kraj poruka za sve nase vjerne citaoce !

– Nikada ne odustajte od svojih snova.

Autor: R.Bošnjaković/www.e-turneja.com