ON NJU GURNUO, ONA NJEMU OPALILA ŠAMAR: Lunu i Slobu razdvajalo obezbjeđenje, poslao je u p**ku materinu, razvalio kapiju i izašao!

440

Slobodan Radanović i Luna Đogani prošle noći su završili u sudnici zbog toga što su se na, kako su rekli, 15-ak minuta osamili u wc-u, što po već dobro poznatim pravilima nije dozvoljeno. Radanović je bio bijesan pošto je čitav dan tražio da mu se zamijeni zavoj na operisanoj ruci, što nije učinjeno. Na kraju je pobijesnio, skinuo zavoj i počeo da lupa u glavnu kapiju “Zadruge“, što su ukućani odmah prenijeli Luni.

Đoganijeva je pobijesnila, izletjela napolje iz kazina, počela da viče i da ga vrijeđa, a zatim je uslijedila žestoka svađa i fizički obračun. Sloba je prvo udario nogom u vrata “Zadruge“, na šta je Luna počela da urla uhvativši ga za vilicu.

– Ajde još jednom tako, ajde! Ajde uradi još nešto! Uradi još nešto! Zapamti kad si pio, je l` ti jasno?! Zapamti kad si pio alkohol! – urlala je Luna iz sveg glasa.

On ju je odgurnuo, a ona mu je na to uzvratila tako što mu je udarila šamar! Obezbjeđenje je stiglo na vrijeme i spriječilo dalji haos.

– Nemoj da me guraš! Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana, bre! Ja nisam alkoholičarka, pogledaj kako se ponašaš. Skinuo si zavoj, jesi li ti normalan?! Alkoholičaru jedan! – vikala je Luna.

– Nemoj da se dereš na mene, breeee!!! – počeo je da viče i Sloba.

– Skloni se od mene retardu jedan retardirani! – odbrusila mu je Luna, okrenula se i pošla ka kući, ali svađa je nastavljena. Sloba je u dva-tri navrata poručio slobu da ide u p… materinu, a u jednom momentu je uspio da razvali kapiju Zadruge i izađe, ali su ga uspjeli vratiti.

Telegraf