Boban Rajović: Dobio sam dar od Boga

379

Boban Rajović važi za pjevača koji svoju karijeru nikada nije gradio na skandalima.

On je na tome zahvalan Bogu, svojoj porodici i publici, a svoju zahvalnost je želio da podeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu.
Naime, harizmatični pjevač danas slavi rođendan, i riješio je da svoju vjernu publiku obraduje novom, autobiografskom pjesmom!

Uz najavu nove pjesme, on se obratio svima koji ga vole i podržavaju.

View this post on Instagram

Srećan Božić svim ljudima katoličke vjeroispovesti🎅🏼 Sama pomisao na Bozic je lijepo i po mnogima najljepsi dan u godini, ne bitno jel’ jedan ili drugi. Biti rodjen na takav dan je jedna veliki dar od Boga. Samim tim ja osjecam vecu odgovornost da budem dobar covjek, otac, suprug, brat, prijatelj, kum i sin. I da prema svima budem isti ne bitno koje je vjere, nacije i da li je bogat siromasan ili sta vec. U mom poslu kao javna licnost da ne kazem neko ko je popularan je to jos teze jer si izlozen mnogim vecim iskusenjima i situacijama. Nadam se da nikoga nisam povrijedio u ovoj godini i ako jesam to je naravno bilo ne namjerno. Dobio sam pregrst cestitki bilo je i onih koje su mi natjerale suze na oci, zato zelim da se zahvalim svima pocevsi od mojih najblizih, pa do moje publike fanova prijatelja kumova. Mogao bih da ispisem mnogo toga sta mi se sve danas lijepo desilo, ali necu da vas gnjavim samo zelim reci da srecu cine male stvari. Mene su danas usrecile poruke koje osjecam da su iskrene.Lijepo je imati 46 godina i biti voljen biti zdrav i naravno voljeti. Samo mi je zao sto cesto zaboravim koliko je to lijepo evo vi ste me danas podsjetili. Vi mene danas cestitke i poklone ja vama autobiografsku pjesmu. Volim vas. Boban M Rajovic❤️ #christmas #brspartanac

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban) on

Nova pesma “Spartanac” će premijerno biti puštena u utorak u 12 sati na Youtube kanalu Adria Music.