EKSKLUZIVA: Sestra Slobe Radanovića se OBRATILA SRBIJI – moli za POMOĆ! On je u OPASNOSTI!

115

Kako se na Internetu pojavio status sestre Slobe Radanovića, to je izazvalo pravi bum i lavinu komentara. Sestra se obratila javnosti tražeći pomoć pravnih lica i advokata, kako bi zaštitila njega i svoju porodicu, najviše majku koja se razbolela od kada joj je sin u rijalitiju.

Kako se razne priče prenose, kontaktirali smo Slobinu sestru da nam da tačnu informaciju, a evo šta je ona rekla za naš portal:

– Advokata tražim da bi ga nekako zaštitili od psihičkog zlostavljanja jer to sto mu se radi nije ljudski. Da, rekla sam da je Luna sinoć bila psihički jača od njega jer ga celo vece bodrila da nebi uradio nesto iz besa. Majka je loše… Mislim da ni jedan rijaliti i gledanost nije vredna nečijeg života. Nije nikog ubio da bi mu se tako sudilo. Uostalom bog će da nam sudi svima pa tako i njemu.

Mirjanu, Slobinu sestru, na ovakav potez su neterale klevete koje stižu na njihovu asdresu i javne pretnje smrću! Mirjana najviše od svega želi da zaštiti brata, kao i ostale ukućane. Pogledajte samo jednu od pomenutih:

– Slobodane Radanoviću zaneo si se, i svakoga dana u svakom pogledu se sve više zanosiš! U tom zanosu nisi svestan da si trenutno u “Sigurnoj kući”, a da te “život” čeka napolju. Zapravo, užasno je nesrpljiv da te pošteno dočeka! Nestrpljenje “dočeka” raste koliko i tvoja neljudskost. Možda bi bilo bolje da ostaneš u sigurnoj kući još koju godinu, jer doček je surov kada su takvi kao ti u pitanju! Tik tak, tik tak, tik tak, tik tak – upućeno je na račun Slobinog postojanja.

Mi vam tačno prenosimo reči i bol jedne porodice, i šta je Slobin ulazak u rijaliti doneo njegovim najbližima. Ovim putem njegova sestra želi da javnost saoseća sa nedaćima pristojne srpske porodice, da ljudi pokušaju da razumu kako se oni nose sa problemom koji je počeo pre 3 meseca i svakim danom sve više raste.