Ljubavni trouglovi: Ko je s kim bio na estradi!

399

Kao u čuvenoj američkoj sapunici “Dinastija”, u kojoj su Aleksis, Kristl i Blejk činili ljubavni trougao i naša estrada obiluje sličnim spojevima, pa je ponekad zaista teško pohvatati ko je s kim bio, a naročito prije i poslije koga!

Stoga smo, inspirisani primjerom Saše Kapora, za koga se ispostavilo da “naslijeđuje” bivše djevojke Vlade Stanojevića, riješili da se podsjetimo još nekih sličnih slučajeva.

Pa, krenimo od stare garde! Vesnu Zmijanac i Zoricu Brunclik, osim mikrofona, veže još i harmonika, tačnije harmonikaš – Miroljub Aranđelović Kemiš. Vesna je bila u braku s Kemišom, a poslije razvoda on se oženio Zoricom, s kojom je i dan-danas. Pričalo se da je Zorica otela muža Vesni, ali to nikada nije potvrđeno…

Dragana Mirković i Mira Škorić su bile prijateljice dok se nisu posvađale zbog menadžera Zorana Bašanovića; on je prvo bio s Mirom, a potom s Draganom, koja ga je kasnije ostavila zbog biznismena Tonija Bijelića, za koga se i udala. Mira i Dragana godinama nisu govorile, ali taj nesporazum je odavno izglađen. A i zašto ne bi bio, kad se u međuvremenu i Bašanović oženio!

Mile Kitić i Mitar Mirić dugo nisu u dobrim odnosima, a razlog njihove netrpeljivosti je Kitićeva supruga Marta Savić. Marti je navodno Mitar bio prvi ljubavnik! Pjevačica se potom udala za Kitića, koji je bio drug s Mitrom, ali je drugarstvu došao kraj kada je saznao da je Mirić bio sa njegovom ženom!

A, sada prava španska serija, čiji je glavni junak don Željko Joksimović! On je na početku karijere volio pjevačice, a onda se prešaltao na voditeljke! Prvo je bio s Cecom Slavković, koja mu je i prokrčila put na estradi, a potom s Leontinom Vukomanović, za koju se priča da je najzaslužnija za njegov medijski proboj. Zatim prelazi na Adrianu Čortan, koju ostavlja zbog Jovane Janković, koja je tada bila vjerena s biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Čak je ovaj četverac izlazio zajedno, a estrada je brujala kako se Lane i Jovana muvaju i – bila je u pravu! Iako su oboje bili zauzeti, ostavili su svoje partnere i uplovili u romansu koja je krunisana brakom. Ni Zeremski nije dugo čekao, već je započeo vezu s Jovaninom drugaricom Aleksandrom Radović; ljubav nije potrajala, ali kao njen plod na svet je došla beba!

Bilo kako bilo, što bi rekli u filmu “Balkan ekspres”: “Nemoj da brigaš, život se stara, dok bude ljudi, biće i para”, što u prevodu znači: dok je estrade, biće ljubavi, ali i trouglova, pa i četvorouglova!

Svet