NAJŠOKANTNIJA MIĆINA SLIKA – A SVI TRAŽE DISKVALIFIKACIJU: Nećete vjerovati kad vidite OVO!

297

Čovek ili rođeni zadrugar, mnogi se pitaju kada je reč o pevaču Miroslavu Pržulju, alijas Lepom Mići. Čovek rijaliti, neko ko je najduže bio vođa “Zadruge”, koji je izrekao najviše psovki od svih učesnika (a nije baš slaba konkurencija)…

Čovek koga većina pasioniranih gledaoca šoua u Šimanovcima želi da diskvalifikuje zbog rečnika i vređanja, gadnih dela poput pljuvanja, ali i zbog sumnji da je produkcijin igrač sa protekcijom i posebnom ulogom. S druge strane, Mića je neko ko diktira tempo “Zadruge”, drži učesnike u budnosti (na lep ili ružan način) – neko bez koga bi sve bilo drugačije.

I dok se na društvenim mrežama neprestano čuju apeli za njegovom diskvalifikacijom, postoje i fanovi koji prate svaki detalj “Zadruge” i dele ga sa ostalima. Da li da isprozivaju svog omraženog lika ili da veličaju svog favorita.

Jedan od pokušaja da se Mića ismeje i izvrne ruglu je stavljanjem akcenta na boju njegovih čarapa koje je jednom prilikom nosio. Fanovima nije promaklo da je “mačo-men” kakvim se Lepi predstavlja, imao roze čarape, te mnogi komentari ispod ove slike govore da “to nose samo devojčice”.

Međutim, kada bi Lepi Mića sve to mogao da vidi, najverovatnije je da bi se samo nasmejao – i možda rekreativno opsovao (teško on može bez toga). Jer, čini se da je Miroslav Pržulj najveći glumac u “Zadruzi”, da sve radi po nekom svom unapred zapisanom scenariju i da je spreman na sve samo da bi napravio šou u rijalitiju.

Ko zna, možda je on zaista produkcijin specijalac i možda je njegov tajni zadatak da drži ostatak učesnika budnim.