Stavljaš prste u gaćice, pa mirišeš, umjesto da se plakneš: Luna je poslije ovog pitanja htjela da propadne u zemlju od blama! (VIDEO)

220

Sinoć je u “Zadruzi” Ognjen Amidžić čitao pitanja gledalaca koja su bila upućena zadrugarima. Između ostalog jedno pitanje je bilo postavljen Milanu Miloševiću, a tiče se Lune. Posle ovog pitanja Đoganijeva je htela da propadne u zemlju od sramote, a ostali učesnici su bez reči slušali Milanov odgovor.

– Da li bi mogao pred svima da kažeš ono što si rekao Saški, Sari i Vojketu, da ima devojka u kući koja zavlači ruke u gaće i miriše ruku, misleći na Lunu – rekao je Ognjen.

– Na Lunu? Ja Lunu uopšte nisam pomenuo… To, misleći na Lunu. Ali sam rekao da ima. Ja sam lično gledao. Nas četvoro smo sedeli i oni su pitali ko i ja nisam rekao. A to misleći na Lunu, ja nisam rekao. Rekao sam to i znam ko je, ali neću da kažem. Nije jedina. Ali bolje da miriše nego da smrdi po kući – objasnio je Milan.

– Ima muškaraca koji ližu svoju spe*mu, to je dokazano – dodala je Maca.

– Luna, čisto da znaš – rekla je Jelena.

– Pa Luna, je l’ si ti to radila? – pitala je Saška tvrdeći da Milan jeste mislio na nju, pošto je u tom trenutku sedela sa njim.

– Majko sveta. Nemojte da glasate više za mene! – šokirana je bila.

– Alo, postoji snimak – rekla je Saška.

– Pa neka puste snimak – dodao je Sloba.

– Je l’ moguće da ći ja da komentarišem o tome – čudila se Luna.

– Šta je tu loše? – pitao je Sloba.

– Mene je blam što sam ovde, majke mi! Iskreno me je blam što sad sedim ovde, Boga mi! – vikala je Luna.

– To je ružno, tu su kamere… Valjda pre seksa možeš da se plakneš i opereš, a ne da se mirišeš – rekla je Saška.

Telegraf