Kao i Sloba u Zadruzi i ja kažem: Kriva sam! Ljupka Stević progovorila o Aninom i Rastinom razvodu!

334

Pjevačica Ljupka Stević je ispričala da postoji ozbiljan razlog zbog kojeg se rijetko pojavljuje u medijima, a to su upravo tračevi da je rasturila brak svojoj koleginici Ani Nikolić i Stefanu Đuriću Rasti.

– Znaš šta ja kažem? Kriva sam… Kao što Sloba u Zadruzi kaže: “Kriv sam“, tako i ja kažem: “Kriva sam“. Ja više ne mogu da se borim protiv medija… Jednostavno ljudi pišu i pisaće, i ja protiv toga ne mogu ništa. I negdje je to ispromovisalo pjesmu. Svi ti naslovi koji su bili da sam navodno kriva… – rekla je ona.

Ljupka se nakon cijele situacije nije čula sa Anom Nikolić, ali zato sa njenim mužem jeste.

– Iskreno, ja sa Anom nisam u kontaktu, ali sa Stefanom jesam – kaže ona.

Pjevačica otkriva i to da se sa Rastom često viđa, ali da ne pričaju na temu njegovog braka sa Anom.

– Pa danas smo se vidjeli, ne pričamo na tu temu stvarno…(Smijeh) – rekla je Ljupka.

Na temu razaranja tuđih brakova, Ljupka je rekla da to nije njen stil i da se nikada ne bi miješala u tuđe živote.

– Ma znaš šta… Bitna je kao senzacija, da se tu kao nešto dešava, ali ja ne bih puno komentarisala na tu temu. Ne bih voljela tuđu nesreću da stavljam u prvi plan. Možda je to zapravo njihova sreća, oni su to birali. Prosto ne volim da se miješam u tuđe živote. Nikada to nisam radila – kaže ona.

Pjevačica je prezadovoljna novim pjesmama koje je radio Rasta i smatra da će biti jako slušane.

– Prezadovoljna sam sa “Ćao, ćao“ i uskoro nam slijedi još jedna koju je takođe radio Rasta… (Smijeh). Druga pjesma je malo brža i ona je završena tako da jedva čekam da se odradi i druga. Ova prva super prolazi, ali treba da joj damo malo vremena, na Jutjubu to ide genijalno, ali vidjećemo na terenu kako će se pokazati – ispričala je pjevačica.

Ljupka još uvek nije dogovorila gdje će nastupati za Novu godinu, jer kako kaže ne želi da radi ispod svoje cijene i još uvijek je u pregovorima, ali ima više opcija.

– Nisam upucala tezgu za Novu godinu, iz prostog razloga… Ja ne znam da li sam ja jedina od mojih kolega koja se drži neke cijene. Ja ne želim da idem ispod svoje cijene, pogotovo ne ispod cijene za koju sam radila za prošlu Novu godinu. Svi se nešto žale… Ja pregovaram, imam nekih pet opcija. Pa vidjećemo koga budem ulovila – rekla je pjevačica.
(Telegraf.rs)