Luna pobijesnila kada je čula priče da je Sloba bio lud za Radom, pa Manojlovićevoj poručila da manje balavi za Radanovićem!

109

Malo treba zadrugarima da se posvađaju, a ovoga puta je opšta prepirka počela zbog novinskih naslova koje su takmičari čitali. Najveću buru je izazvala vijest da je Sloba navodno bio lud za Radom Manojlović i da je na sve načine pokušavao da je smuva. I zanimljivo je kako su to zainteresovane strane prokomentarisale.

Kija je smireno konstatovala da nije dovoljno izvući jednu zajedničku sliku Slobe i Rade da bi priča bila uvjerljiva, i da je ovo klasičan primjer pravljenja slona od komarca.

Sa druge strane, Luna je sve shvatila veoma lično, i dobila je napad ljubomore. Đoganijeva je glasine protumačila kao izjavu Rade Manojlović o Slobi, pa je pjevačici poručila:

– Ako je to rekla, glupo je što je to rekla. Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki, mene je uvrijedila ovom izjavom! Boli me uho da li će ona da se uvrijedi ili neće, imam pravo da kažem svoje mišljenje, jer vidim da se Sloba baš iznervirao!

A Radanović je, kao i obično, uz minimum emocija konstatovao:

– Mogu da pišu šta god žele o meni, sve dok to ne dovodi u opasnost moju porodicu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Rada Manojlović, ako je to njeno mišljenje… iako se ja ne slažem sa njim.

Telegraf