Dejan Matić od deficita do milionera!

3

Dejan Matić je neko ko se godinama održava na našoj estradnoj sceni, ali kako je i sam skoro priznao to nije uopšte lak zadatak.Čak šta više, nedavno je objavio da je u deficitu, što je mnoge iznenadilo.

Istina, radilo se samo o novoj pesmi koja nosi takav naziv, a kako je u tim slučajevima sve moguće, uz pomoć iste je, za kratko vrijeme, od deficita, došao do milionera.

Naime, pjesma je za nekoliko dana priješla dva miliona pregleda i druga je na listi najgledanijih u Srbiji i regionu, o čemu Dejan kaže:

„Činjenica je da smo ja i moj tim vjerovali u ovu pjesmu, pa mi je još draži podatak da se pjesma našla na drugom mjestu po gledanosti i da smo priješli dva miliona pregleda, koja nisu plaćena.Znam da mnoge moje kolege plaćaju preglede, ali ja to nisam želeo, iz razloga što ovako znam pravu vrednost pjesme i koliko se ustvari svidjela ljudima, mada to već vidim i na nastupima, jer mi publika traži da je pevam po nekoliko puta na nastupu i pevaju horski samnom“-kaže zadovoljno Matić.

Zanimljivo je da je ovo prva Dejanova saradnja sa Markom Đuraševićem Mahonijem i Ratkom Savićem, koji potpisuju pjesmu, što govori da Dejan nije pogrešio ni pri izboru autora.

U nastavku Vas potsećamo na Matićev „Deficit“, koji ga je za kratko vrijeme učinio milionerom: