Pozdravi Andriju iz Budve s kojim si se viđala i dok si bila sa mnom, a sad glumiš sveticu! Sloba i Kija se žestoko posvađali!

104

Noćas se Sloba žestoko posvađao sa Kijom, a Radanoviću je smetalo što Kija stalno pominje svog dečka Andriju, i što bez prestanka napada Lunu.

Kada joj je Sloba rekao da mu smeta što ona razgovara sa njim kada Luna nije tu, Kija je pobesnela i počela je svađa.

– Nek onda Luna sledeći put dođe i sluša šta pričamo, pošto se bavimo baš ozbiljnim temama. Šta je problem ako pomenem dečka… Zar ti stvarno misliš da ti mene zanimaš u tom smislu, mogu da komentarišem koga god hoću – ispričala je Kristina a nervozni Sloba joj je uzvratio:

– Nemoj da mi glumiš Bijonse, kao što radiš ceo život… Pozdravi Andriju iz Budve s kojim si se viđala i dok smo mi bili…

A Kija mu je odgovorila:

– Važi, pozdraviću ga, pozdravlja i on tebe!

Svađa Slobe i Kije, prvi deo:

Sukob se malo kasnije nastavio i u dvorištu.

– Ušla si da od mene napraviš monstruma, a od sebe žrtvicu. Ti bi da se svi normalno ponašaju prema tebi, a ti nju (Lunu) dva dana podje*avaš i bockaš – vikao je Radanović, a Kija mu nije ostala dužna:

– Ti si bolestan čovek, ako imaš neki problem sa mnom, to trebamo sami da rešimo, a ne sa drugim ljudima. Ti nemoj da komentarišeš moj život…

Tu je Radanović pukao:

– Naravno da ću da komentarišem, jer se tiče mene. Jer si se viđala sa gospodinom s kojim si sad, i dok si bila sa mnom, a sad glumiš sveticu!

Svađa Slobe i Kije, drugi deo:

Telegraf