SLOBA OTKRIVEN! SAM JE SEBE UNIŠTIO: Luna će doživjeti nervni slom kad vidi šta je pričao o njoj i njenoj porodici! UOPŠTE NIJE DOBRO!

226

Ulazak Kristine Kije Kockar Zadrugu je, nesumnjivo, u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima unio najveću pometnju do sada. U subotu uveče kada je Kija ušla kao ravnopravni takmičar, Luna i Sloba, a i svi ostali zadrugari su bili u šoku. To se pratilo i komentarisalo na svim društvenim mrežama.

Međutim, Tviter nalog pod imenom Slobe Radanovića, ispostavilo se da i nema tako lijepo mišljenje o svojoj dragoj i njenoj porodici, barem je nekada bilo tako.

Naime, Sloba je 2014. godine na Tviteru iznio svoje mišljenje o porodici Đogani napisavši: „Džaba ti majica Armani, kad ti je ponašanje Đogani.”

Takođe, se može riječi i da je uhvaćen u licemjerstvu, odnosno da je izdao i svoja neka načela i principe, ako je suditi po onome što je pisao kasnije o vjernosti.

“Sposobnost da budeš vjeran jednoj ženi te čini muškarcem“, još jedan je od njegovih tvitova.

Sloba je izgleda najbolji mogući primjer toga da se ljudi mijenjaju. Jedva čekamo da vidimo kako će na ovo reagovati Lunina porodica, a i sama Luna.
(Espreso.rs)