DOŽIVJELA NERVNI SLOM: Vodite je napolje! Luna lupala na kapiju i tražila pomoć, Mina smirivala Teodoru dok se gušila u suzama!

258

Teodora Džehverović doživjela je nervni slom i molila da izađe iz “Zadruge“, a dok je jecala u suzama tješile su je Mina Vrbaški i Luna Đogani. Mina i Luna izvele su Teodoru do kapije, gdje su je tješile, a Teodora nikako nije mogla da se smiri.

– Trese se sva – rekla je Mina, dok je Luna odgovorila: “Trese se zbog stresa, nije joj hladno, nego stres…“.

– Samo, molim te, misli na mamu, misli da ne gleda sve ovo i da je sve u redu. Je*eš kamere – govorila je Mina dok je grlila Teodoru, koja ni tada nije prestajala da plače.

Luna je nekoliko puta lupala na vrata kako bi dozvala nekoga da izvede Teodoru iz rijalitija…a nedugo zatim je Teodora završila u sobi za rehabilitaciju.

– Našim mamama je najgore, vjeruj mi – govorila je Luna Teodori tješeći je dok je i dalje plakala.

– Gledaj na ovo kao na nešto pozitivno, da si na vrijeme shvatila da ta priča nije za tebe, da si ti mnogo bolja, da sama bez njega u ovoj kući možeš mnogo više da pokažeš. Ja sam povjerovala da si folirant u toj vezi, izvinjavam ti se sada zbog toga. Toliko je ta veza djelovala na tebe da sam i ja povjerovala u to da si folirant – rekla joj je Luna.

– Ti ne znaš koliko vrijediš. Još uvijek nije kasno da budeš stara Teodora. Bog sve namiješta, ništa nije slučajno. Sad kreni dalje. Kad izađeš napolje, ne znaš šta te čeka… Ni ja ne znam šta mene čeka, ali osjećaj me nikad nije prevario… – nastavljala je Luna da je tješi.

– Zaljubićeš se još sto puta, život ide dalje – dobacio je Miki Đuričić.
(Telegraf.rs)