Divljali do osam ujutru: Marko DNK razvalio vrata, pijani Marko Miljković izludio sve, pomahnitali Sloba htio da ga bije!

96

Najluđa noć je iza zadrugara, tako su oni nazvali sva dešavanja koja su sinoć imali. Preko nominacija, pitanja novinara, ulaska novih takmičara do proslave momačke i djevojačke večeri. Međutim, na tome se nije sve završilo.

Kada su krenuli da spavaju neki su bili preraspoloženi, a drugi prenervozni pogotovu što su svi znali da ih danas očekuje bitan dan u rijaliti programu “Zadruga“. Marko Miljković i mladoženja Marko DNK, počeli su u jednom trenutku da igraju na sred spavaće sobe, a to se nije svidjelo ostalim zadrugarima koji su željeli da spavaju.

Matora je pokušala Marka Miljkovića da polije vodom iz flaše koju je Sanja Stanković držala u rucu, ali je u tome uspjela Mina Vrbaški koja je takođe u tom trenutku pila vodu.

– Mogu na k*rac da vas nabijem! – rekao je Marko Miljković svojim cimerima dok je ispuštao žvučne efekte.

Odmah je reagovalo obezbjeđenje, a pošto su bili spriječeni da izazovu neki fizički kontakt ukućani su počeli da galame i međusobno da se svađaju zbog čega je nastala opšta galama.

– Sada ću da zovem ludnicu – rekla je Žiža!

Ali to nije sve, i Marko DNK je iznenada poludio i poslije svađe sa Divnom je počeo da urla da otkazuje svadbu i zatim je polomio vrata.

Pink