OSLOBODILA SAM SE 90 KG SALA I PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORIJENA: Evo kako sada izgleda njeno tijelo sa 12 kg kože viška

364

Vendi Eperli Miler je dogura do neverovatnih 195 kilograma. Rešena da se oslobodi zavisnosti od hrane, ona je ušla u “težak rat” sa kilogramima. Smršala je čak 90, ali njenoj transformaciji nije kraj. Ostalo joj je još 12 kilograma kože viška.

“Jela sam gomile prerađene hrane, kao i hranu poput pice i čipsa. Bila sam van sebe od očaja, depresivna i stalno sam plakala. Prosto, nisam mogla više da podnesem takav život”, kaže Vendi, koja je domaćica i majka dve devojčice.

Njen put promena počeo je 2014. godine. rešena da iz korena promeni sve počeo je dijetom, počela je da redovno vežba. Išla je i kod psihologa kako bi se izborila sa prejedanjem.

“Terapija je bila ključna. Shvatila sam da hrana nije uteha, već prosto stvar koju unosite da biste opstali. Ja sam bila zavisna od hrane”, priznala je.

Ono što je ostalo, osim još kilograma koje bi trebalo da skine, jeste i višak kože. Zbog toga je stalno u osipima, vežbanje joj je podjednako teško, a višak kože stalno obleće oko njenog tela.

“Namučila sam se da skinem višak kilograma, a sada sam zarobljena u sopstvenoj koži”, priča Vendi, kojoj treba pet različitih operacija kako bi rešila svoj problem. Veruje da će skupiti 30.000 dolara, koliko joj je potrebno, i da će uskoro za nju početi novi život.

Kurir.rs/Superzena