Makedonac doveo novu djevojku na Grand: Pustio sam Bojanu da bude u pravu, a ja sam srećan sa Sanjom!

155

Zaljubljeni Makedonac koji je prošle sezone zapalio internet, ponovo je stao na scenu Granda.

Nakon otpjevane prve pjesme “Kraljica trotara” nije dobio nijedan glas pa je klimnuo glavom da mu Popović da još jednu šansu, na šta je Popović lako pristao jer je druga pesma bila jako zanimljiva.

Radilo se o pjesmi “Bojana” koju u originalu izvodi Šaban Šaulić. Aleksandar je počeo da pjeva drugu pjesmu, a kad su se zidovi spustili i kad su ga prepoznali svi iz žirija su ostali bez teksta. Marija je stajala otvorenih usta i gledala Aleksandra dok pjeva pjesmu o Bojani.

Kad je završio svoj nastup Jelena Karleuša je počela da ga vrijeđa riječima “Ti si najodvratnije nešto što sam vidjela i čula odkad sam u Zvezdama Granda” Aleksandar ju je mirno saslušao, i na kraju joj rekao da je to za njega veliki kompliment na šta je publika reagovala smijehom i gromoglasnim aplauzom.

“Hvala” i “Bravo” ti može svako reći bilo kad i bilo gdje, ali rijetko ko skupi hrabrost kao Karleuša da kaže ono najiskrenije. “Kad mi neko iskreno kaže da ne vredim ja uvek to prihvatim pozitivno i poradim na tome da budem sve bolji i bolji”, rekao je Aleksandar za e-turneja portal.

Sve je šokirao kad je rekao da mu je u bekstejdžu najveća podrška nova ljubav Sanja sa kojom je u vezi 6 mjeseci, žiri se u tom trenutku počeo da krsti.

Bekuta ga je pitala kako može pjevati pjesmu o Bojani dok mu Sanja daje podrsku u studiju, i zašto ne pjeva pjesmu Tome Zdravkovića “Sećaš li se Sanja”. On je kroz smijeh dodao da pjesme bira isključivo iz istinitih događaja i da će tu pjesmu pjevati sljedeće godine ukoliko raskine vezu sa Sanjom.

Kruže priče da će njegov nastup ponovo oboriti rekorde gledanosti jer je cijela priča sama po sebi bila unikat.

“Stao sam muški i rekao sebi da idem sa scene bez krivljenja, i da neću dozvoliti sebi da opet molim za prolaz, uz obećanje da ću se vratiti još jači”, dodao je Aleksandar.

Izvor: E-TURNEJA.COM