SAMO DA NAM SE VRATI… Teodorini roditelji u suzama, noćima ne spavaju, a oboje imaju samo JEDNU želju! (VIDEO)

511

– Znam kako sam je odgajila, vaspitala, kako funkcionišemo mi kao porodica. To je poslednje što bih želela, da ona iz rijalitija izađe sa psihičkim smetnjama – kaže uplakana mama Gordana.

Iako su mnogi telefonski poziv Teodorine majke Gordane Džehverović shvatili na pogrešan način, istina je samo jedna – da je njoj i njenom suprugu najteže.

Naša ekipa Teodorinu porodicu posetila je u porodičnom stanu, u koji su nas više nego srdačno primili. Ljubazni, iskreni i vidno potreseni, Gordana i Sead jedva su uspeli da nam odgovore na pitanja, jer suze nisu mogli da zadrže.

– Mnogo mi nedostaje… Žao mi je što sam je pustila. Sve bih dala da je u ovom trenutku tu pored mene… – počela je Goca, a onda se rasplakala.

– Bila sam 3 meseca u Švedskoj, ali svaki dan smo se čule. Ovo je prvi put da nemamo kontakt… S obzirom na to da sam uvek tu pored nje, da sam joj stub, da sam joj podrška u bilo kom pogledu, imam strašan osećaj da joj nedostajem, da joj falim… – kaže mama Goca.

U želji da je oraspoložimo, konstatovali smo da se Teodora smeje, te da ne izgleda kao da je preterano tužna u Zadruzi.

– Slažem se. I kad je tužna kod nje postoji taj osmeh. Mi i kad smo tužni, i kad se loše osećamo, imamo tu pozitivnu energiju, da drugi ne primete… Mislim da se drži, za sada, dobro – na trenutak se trgla Goca.

Nezaobilazno pitanje ticalo se i Anđela Rankovića.

– Ne bih rekla da se zaljubila. Mislim da je to sastavni deo igre, ali vreme će pokazati, kad bude izašla, da li je to stvarno tako ili je to bio njeni odbrambeni mehanizam, da bi opstala. Ona je prvi put u takvom okruženju, sa takvim ljudima… Ono što sam do sada videla je da je taj dečko kulturan, pažljiv, da joj prija ta blizina… – rekla nam je Teina mama.

– U ovom trenutku sam u dilemi, da li će to biti pozitivno za nju ili neće. Sve što je do sada dobila postigla je svojim radom, trudom i talentom. Niko nije stajao iza nje! Ona je završila baletsku školu, solo pevanje… Sad, da li će ovo biti dobar marketinški potez, pokazaće vreme – objašnjava Goca.

– Jako mi je teško… Znam kako sam je odgajila, vaspitala, kako funkcionišemo mi kao porodica. To je poslednje što bih želela, da ona iz rijalitija izađe sa psihičkim smetnjama. Znači, nema tog novca, tih para, koje bi mogle da opravdaju to što je ona otišla tamo, ako izađe sa psihičkim smetnjama. Ja nju osećam i kad je ne vidim… Ona je rekla da će dati sve od sebe da se izbori tamo… – rekla nam je Gordana na pitanje kako joj je palo to što je Miki u početku vređao Teodoru.

Iako je po našem dolasku striktno odbio da govori za medije, Tein ljubazni tata Sead ipak se na kraju predomislio. Kao i supruga, ni on nije uspeo da zadrži suze, pa je tokom celog razgovora plakao.

– Pa šta da kažem… Teško mi je, najteže u životu… Ne mogu noćima da spavam. Otkako je otišla, ne mogu… Da li ću ostati normalan do maja, daj Bože! Samo bih želeo da se ona vrati normalna, a tata i ne mora… Tu je i sin, volim i njega i nju, ne mogu… – rekao nam je Sead.

– Ona, da je ostala, za sebe bi zaradila. Tamo može da poludi… Bože, daj samo da izađe normalna – u suzama nam je rekao Tein tata – dodao je Tein tata.

Telegraf