PSI TRAGAČI RUŠE ALIBI ZORANA MARJANOVIĆA: Jelena je VEĆ BILA MRTVA kad je donijeta na nasip!

232

Istraga oko ubistva Jelene Marjanović, koja traje više od godinu i po, i hapšenje njenog supruga Zorana, koji je zasad jedini osumnjičeni, nisu u potpunosti rasvijetlili ovaj zločin. Jedno od glavnih nerazjašnjenih pitanja jeste gdje je pjevačica ubijena. Tvrdnju da je usmrćena na nasipu, gdje je i pronađena dan nakon nestanka, pobili su psi tragači!

– Nakon što je suprug pjevačice 2. aprila prijavio nestanak supruge, policija je izašla na teren i pročešljala cijeli nasip. Tom prilikom angažovani su i psi tragači, a članovi porodice Marjanović dali su policajcima Jeleninu odjjeću da bi mogli da je namirišu i otkriju gdje se nalazi – objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Međutim, činjenica da je nisu našli bez sumnje ukazuje da ona i nije bila tamo!

– Nemoguće je da ovi psi, koji su obučeni za taj posao, ne osjete pjevačicin miris. Nedaleko od tijela pronađeni su njen telefon i dio trenerke. Psi bi ih nanjušili jer i na telefonu zbog često znojavih prstiju ostaju jaki tragovi, kao i na trenerci koja upija i znoj i razne mirise. I ne samo to, nanjušili bi i nju bez obzira na to što je bila u vodi. To nije prepreka za te pse, doveli bi do mjesta s kojeg je bačena – objašnjavaju stručnjaci za Srpski telegraf.
(Srpski telegraf)