CECA SAVJETUJE: Idite kod doktora čim primijetite promjenu na tijelu! Meni se zbog bolesti tijelo izdeformisalo!

300

Svetlana Ceca Ražnatović godinu dana je ćutala o svom zdravstvenom problemu, koji je, na svu sreću, uspjela da riješi. Nakon što se potpuno izliječila, folk zvijezda je otkrila da se borila s hormonskim poremećajem i kako se osjećala tokom agonije kroz koju je prolazila.

Disbalans s kojim je mučila muku najviše se odrazio na njenu kilažu i raspoloženje. Ceca se naglo ugojila oko desetak kilograma. Kada je primijetila simptome, obratila se svom ljekaru i pomoću terapija uspjela je da pobijedi bolest.

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje tijelo i svi su mi rekli da sam se prepolovila – otkrila je Ceca u jednoj emisiji.

Tim povodom pozvali smo Ražnatovićku, koja je iskoristila priliku da apeluje na sve ljude da redovno odlaze kod ljekara na preglede.

– Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa nije strašno. To je ta ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo prošle godine, tačnije u toku 2015. i 2016. godine. Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – kaže Ceca i dodaje:

– Savjetujem svima da čim primijete nešto sa svojim zdravljem ili neku promjenu na tijelu, da odu kod doktora. Kao svaki civilizovan čovjek konstatuješ se sa stručnim licem i središ svoje zdravstveno stanje. To je sve. Zaista ne bih više pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost – poručila je Ceca.

– Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je prije svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bio zdravlje. Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka – izjavila je svojevremeno pjevačica, nakon čega joj je ponovo bio dijagnostikovan problem s leđima, zbog čega se izuvala na koncertima, a u Novom Sadu je pjevala u ravnim čizmama.
(Kurir)