Zoran Marjanović izlazi iz zatvora uz pomoć političara?!

219

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, preko jednog poznatog srpskog političara pokušava da pomogne Zoranu da se izvuče iz zatvora i da dok je tamo ima što bolje uslove.

Prema riječima našeg izvora upućenog u slučaj, Zorica, koja je javno priznala da je u ljubavnoj vezi sa udovcem, stupila je u kontakt sa uticajnim političarom iz opozicije, sa kojim ju je upoznao njen brat. Političar joj je, navodno, obećao da će učiniti sve što može u slučaju „Marjanović“.

– Zorica kopa rukama i nogama da bi izvukla svog dragog iz zatvora. Ne samo da mu pruža moralnu podršku, već traži način kako da mu i konkretnije pomogne. Tako je navodno preko svog brata kontaktirala sa čovjekom koji je godinama aktuelan na političkoj sceni, a trenutno je u opoziciji. Zajedno sa njim pokušava da nađe način da Zorana izvuče iz pritvora – kaže naš sagovornik.

On objašnjava da je brat Zorice Zoke Mitrović navodno imao probleme sa zakonom i da je bio blizak nekim kriminalnim krugovima.

– Navodno je taj političar ranije pomogao njenom bratu da se izvuče sa robije. Čim je Zoran uhapšen, ona se dosjetila da bi taj moćnik možda mogao i njemu da učini. Koliko mi je poznato, ona je već razgovarala sa političarom i obećao joj je da će pokušati, preko svojih jakih veza, da Zoranu sredi bolji tretman u ćeliji i eventualno pomogne da on u najkraćem mogućem roku napusti CZ – kaže izvor.

Podsjetimo, nakon što je policija 15. septembra uhapsila Zorana Marjanovića, u javnosti se pojavila Zoric a Zoka Mitrović , koja je priznala da je sa njim u vezi. Ona je navodno duže vrijeme živjela u Borči u kući Marjanovića, a bila je prisutna i u trenutku njegovog hapšenja, kada je napravila skandal i napala policajce.

– Zoran je uhapšen na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten. Obećavamo da će izaći na vidjelo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući, gdje mu je i mjesto – rekla je ranije Zoka medijima.
(Alo.rs)