SUZANA JOVANOVIĆ PREDVIDJELA POMIRENJE SAŠE I ŽELJKA: EVO ŠTA JE IZJAVILA KADA SU SE POSVAĐALI!

102

Folk pevačica Suzana Jovanović, inače supruga direktora “Granda” Saše Popovića, znala je pre svih da će se pomiriti “Grand” i “Pink”.

Domaći mediji proteklih dana bruje o prelasku emisija “Grand produkcije” sa “Prve” TV na TV “Pink”, međutim niko od pomenutih se po ovom pitanju još ne oglašava. Ovaj potez značio bi i istorijsko pomirenje “Granda” i “Pinka”, a ovakav razvoj događaja prva je naslutila Suzana Jovanović 2014. godine, kada su se i razišli Saša Popović i vlasnik “Pinka” Željko Mitrović.

– Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto odsto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage – rekla je Suzana i dodala:

– Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću – izjavila je Jovanovićeva svojevremno za portal “Vesti online”.