Ove javne ličnosti su plaćale liječenje Doni Ares, a jedna srpska pjevačica joj je bila NAJVEĆA moralna podrška!

329

Azra Kolaković napustila nas je jučer u 41. godini, a iza sebe je ostavila hitove, primjer kako se bori za život, i kako se odnosi prema onima koji ti pomognu onda kada ti je najpotrebnije. Dona Ares nikada nije krila one koji su bili tu u svakom smislu, u posljednjih nekoliko godina koliko se borila sa kancerom.

– Finansijski su mi mnogi pomogli, a najviše Halid Bešlić i Osman Hadžić, koji su me odmah nazvali. Ja nisam mogla da radim u tom periodu, a za moj lijek se skupljao novac . Prva terapije je koštala oko 2.500 eura, a onda sam, preko nekih farmaceutskih kuća, sredila popust i plaćali smo po 1.500. I to je ogromna cifra kad ne radiš, a pri tom je bilo troškova i za infuzije, hranu… – pričala je Dona.

– Saša Matić mi je obezbijedio neke druge skupe lijekove. Svoj dorinos dali su i Maja Berović i fudbaler Edin Džeko. U moralnom smislu najviše me je podržala Jelena Karleuša. Mnogo mi je značilo i kada je Dragana Katić u jednoj emisiji izjavila da me voli i da se držim, a tad sam se raspadala, jer sam bila u najgoroj fazi. Pomogla mi je ta lijepa riječ i svaka lijepa misao, nije samo novac – iskrena je bila Dona.
(Telegraf.rs)