RADA MATIĆ IZNIJELA ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je bio stalno drogiran! Rekao mi je – DOBRO JE ŠTO JE JELENA UBIJENA!

147

Rada Matić iz Beča koja više od godinu dana prati i provocira Zorana vjeruje da je porodica Marjanović počinila ritualni zločin po nalogu sekte kojoj pripada. Ona je u intervjuu jednom beogradskom magazinu otkrila šta joj je Zoran priznao i od kojih detalja joj se ledila krv u žilama:

– Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smirenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali – kaže Rada i dodaje da je Zoran ipak jedne noći rekao nešto veoma čudno:

– Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače vidjela neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca – ispričala je Rada Matić.

Podsjetimo, Rada Matić je javnosti postala poznata nakon što je objelodanila da se mjesecima dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on slao.

Ona je tada, neposredno po objavljivanju vijesti o navpodnoj vezi sa Zoranom pristala da za Kurir prokomentariše Zoranovo hapšenje.

– Iskreno rečeno, nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti! Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu. Marjanovići su veoma namazani i opasni. Vidjelo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca – rekla je ranije za Kurir Matićeva.

Podsjetimo ona je tada tvrdila da je svakodnevno bila izložena uvredama i prijetnjama na stranici “Podrška Zoranu Marjanoviću“, pa je zato samo željela da se našali kada je napisala “da će od Marjanovića napraviti gulaš“.

– Oni su napisali status, koji je kasnije izbrisan, da će mi izvaditi oči i poslati ih mojim roditeljima. Razmišljala sam šta da uradim, pa sam odlučila da se našalim s pričom o gulašu. Mislila sam da su svi shvatili da je to šala, ali i da nisu, ne zanima me. Stalno mi prijete, a ja to ne prijavljujem nikome – tvrdi Matićeva.

O poznanstvu s Draganom Jovanovićem rekla je da datira iz austrijske prestonice.

– Znam da je veoma uticajan i poznat, često je u Beogradu, a ima i fotografije s predsjednikom Nikolićem. Mislim da ima neke veze s politikom – kaže naša sagovornica.

Na pitanje da li zna da skuha gulaš, Rada se nasmijala.

– Znam mnogo toga da skuham, ali, iskreno, gulaš mi nikada nije uspio – rekla nam je Rada.

Služba za saradnju s medijima predsjednika Srbije demantovala je da Tomislav Nikolić poznaje Dragana Jovanovića i navela da on nije diplomata.
(Kurir)