AU, BORO! Učesniku Zadruge se digao dok je stajao i pričao o Maci, učesnici počeli da VRIŠTE, a njegova reakcija je totalni hit! (VIDEO)

333

Nakon što je Maca rekla kako ju je razočarao, Bora je nežnim rečima pokušao da je ubedi kako mu je stalo do nje. Ali, slvu je odnelo nešto drugo…

Kada je došla do Bore Santane, sa kojim se prethodnih dana mazila i spavala, Maca je rekla da je folirant, da sa njim neće da ima baš ništa i da je koristi zarad glasova.

Kako bi se odbranio, Bora je ustao i počeo je da govori lepo o Maci, pokušavši da je ubedi kako to što trenutno misli nije istina.

– Krivo mi je što si rekla da sam ja folirant prema tebi, jer ti si možda ispala veći folirant. Treba imati hrabrosti da legneš sa nekim i da ga zagrliš, meni nje uopšte bitno šta si ti radila. Krivi mi je što misliš da sam ja tebe nešto slagao, da sam nešto loše pričao o tebi, kad dobro znaš da sam te prihvatio takvu kakva jesi – pričao je Bora, a onda su takmičari počeli da se valjaju od smeha jer su svi provalili istu stvar – da je Bora imao ozbiljnu erekciju baš u tom trenutku.

Šta god da je istina što kažu, da si radila, da si “diskrecija”, to meni ne smeta. Ne smeta mi da legneš pored mene i da te zagrlim. Ja pored tebe smem da legnem i sad, i da te poljubim ovde pred svima, meni je lepo – nastavio je Bora, a onda se situacija stvarno izmakla kontroli.

“Au, koliki ti je!”, “Sedi, Boro, sedi!”, “Stavi ga u kovertu i pošalji ga Maci!”, samo su neki od komentara koji su se izređali.

Hit snimak pogledajte ispod, od 33:20 minuta:

Telegraf