DIREKTNO UKLJUČENJE U ZADRUGU: Pitali smo Lunu kada će Slobu natjerati da bira između supruge i nje, ona načisto izgubila živce!

134

– Ne možete da mi zabranite da ga gledam i da se družim sa njim – ponavljala je Luna…

Tokom večerašnje specijalne emisije na “Pinku”, predstavnici medija su postavljali pitanja učesnicima “Zadruge”, a kada je novinarka Telegrafa pitala Lunu kada će naterati Slobu da bira između svoje žene i nje, počela je ludnica.

Luna i Sloba su bili veoma nervozni dok su odgovarali na novinarska pitanja, a na naše pitanje da li joj smeta Sloba sedi na dve stolice, i kada će mu postaviti ultimatum: “Ili ja, ili tvoja žena”, Luna je odgovorila:

– Ne zanima me, shvatila sam neke stvari, da Sloba nije za mene, da meni treba treba slobodan muškarac… Apsolutno me ne zanima ljubavna veza sa Slobom. Shvatila sam kako stoje stvari, ali ja ne mogu da svoje emocije iščupam preko noći, ne mogu to i neću, ne možete da mi zabranite da ga gledam i da se družim sa njim!

Potom je Luna dodala da joj ne smeta što Sloba pozdravlja svoju ženu i šalje joj poklone.

– Ne smeta mi kada čestita ženi, družim se s njim, on voli svoju ženu… Da mi je neko rekao da ću se zaljubiti u njega ja im ne bih verovala – poručila je Luna, a Sloba je nakon toga počeo da gubi kontrolu.

– Nisam ja debil, volim svoju ženu, rekao sam to 10 puta – izjavio je Radanović, a na našu kostataciju, zašto onda Luni ne kaže da mu ne prilazi, pevač je besno uzvratio:

– Nećeš ti meni da kažeš šta ću da uradim i govorim!

Telegraf.rs