OVO O NJIMA NISTE ZNALI: Divnin i Markov komšija otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE IZ NJIHOVOG ŽIVOTA!

97

Bračni par koji je svojim učešćem u emisiji “DNK“ privukao mnogo pažnje čini se da je i u rijalitiju “Zadruga“ jednako interesantan gledaocima. Divna Milanović i Marko Kocić u rijaliti su ušli, kako su sami istakli da bi rešili bračne probleme, a njihov komšija i prijatelj Živko Vučković u intervjuu za Pink.rs otkriva više o paru koji je pobrao sve simpatije publike.

Živko, odnosno komšija Žika smatra da su se Marko i Divna dobro pokazali u “Zadruzi“.

– Pratimo ih u rijalitiju, Marko se dobro snašao, odlično se snašao. A i Divna je ok. Većini ljudi ovdje u komšiluku se sviđa kako se Marko pokazao u “Zadruzi” – rekao je gospodin Vučković.

Prije ulaska u rijaliti Divna je istakla da očekuje da upozna nove prijatelje, ali je i zaprijetila da će da “izmlati sve koji diraju Marka“, a komšija Žika nam je potvrdio da glavnu riječ u domu porodice Kocić-Milanović ipak vodi dama.

U njihovoj kući glavnu riječ ipak vodi Divna. Ono što ona kaže, Marko mora da posluša – istakao je Žika.

Kako ih poznaje bolje od svih koji su u rijalitiju, zamolili smo komšiju Žiku da prokomentariše ljubavni trougao Marko-Maca-Divna koji je na početku “Zadruge“ bio aktuelan.

– Marko je provodio vrijeme najviše sa Macom pa je Divna bila ljubomorna , ali su se sada pomirile i Divna i Maca. Ipak ja mislim da Marko gaji simpatije prema Maci, ali to ne smije da ispolji jer je Divna tu – kroz smijeh je rekao Markov i Divnin komšija.

On smatra da su Divna i Marko potpuno prirodni i da se tako ponašaju i kad nema kamera, a kako je sam istakao, favorit za pobjedu mu je Marko.

– Mislim da su se Marko i Divna pokazali baš onakvi kakvi jesu. Ja se nadam i očekujem da će Marko pobijediti, a tome se nadaju i u selu ostale komšije. Većini se sviđa kako se njih dvoje ponašaju, ali naravno da ima i onih koji ih kritikuju, ali to je normalno – iskren je bio Živko Vučković.

Marko i Divna su nakon jedne žurke vodili ljubav pred kamerama, a ovaj zadrugar je priznao Drvetu mudrosti da su imali se*s više puta i u kupatilu, gdje nema kamera.

– Očekivao sam da će biti i toga u rijalitiju jer ona kad popije, znamo kakva je. To nije čudno uopšte. Ona pije dosta, ne pije jedino kad nema – rekao je kroz smijeh i dodao: Pije i Marko, ali on je mnogo dobar.

Ovaj par ima kćerku Kristinu, a Divna je u “Zadruzi“ više puta isticala da želi još jednu bebu. Ipak, komšija Živko kaže da su oni kćerku ostavili kod babe i dede, ne rekavši im na koji vremenski period.

– Njihova kćerka Kristina je kod babe i dede, kod Divninih roditelja. Ali oni su rekli njima da će čuvati dijete samo dva, tri dana, tako sam ja čuo – rekao je on i dodao:

– Divnini roditelji vole Marka, lijepo su ga prihvatili, ali šta će sada biti sa djetetom, ne znam.
(Pink.rs)