ZORAN PLAKAO NA KOLJENIMA KRAJ TAŠTINE POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj Jeleninu majku na samrti!

102

Teško oboljelu Zoricu Krsmanović, majku brutalno ubijene pjevačice „Granda“ Jelena Marjanović, redovno je posjećivao na Vojnomedicnskoj akademiji zet Zoran Marjanović. On je taštu molio za oproštaj, što je pokrenulo sumnju da je umiješan u ubistvo supruge.

“Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt“, samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmjenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi vidjeli udovca ubijene pjevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

Nisu zaostajali komentari poput: “Ma on ju je sigurno ubio“ ili “Vidi kako ga ubija savjest“, ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovića nikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim. Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala posjeta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima.

“Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrijalo“, govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti donio i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.

Naš izvor sa VMA kaže da je teško bolesnu Zoricu malo oraspoložilo kada je vidjela slike male Jane.

“Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmijeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vrijeme gledala u telefon“, dodao je naš sagovornik. Zorica Krsmanović sobu je dijelila sa još dvije pacijentkinje, a Zoranova posjeta ju je svaki put obradovala.

“Kada je Zoran ušao u sobu, nije mogao da zaustavi suze vidjevši u kakvom je stanju Zorica. Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmijala i jedva prošaputala: „Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrijalo“ kaže svedok posete.

Zorica Krsmanović majka brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, umrla je 4. oktorba 2016. godine, dozivajući svoju jedinicu.

Podsjetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsjećaju da je samo nekoliko dana poslije svirepog ubistva pjevačice, čije je tijelo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po cijeloj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti “Zadruga“.
(Kurir)