22/09/2017 - 15:55


Dejana talk show za vikend o tome kako se postaje popularan!

 

Nova sezona ÔÇ×Dejana Talk Show-aÔÇť po─Źela je pro┼ílog tjedna, a ovog vikenda nastavljaju se nizati sjajne teme. Subota je rezervirana za zdravlje o─Źiju, a nedjelja za ispovjesti onih koji ┼żude za popularno┼í─çu.

Kada vidite sretna lica i netko tvrdi kako ste mu promijenili ┼żivot iz korjena, vratili samopouzdanje i udahnuli volju za dru┼ítvenim ┼żivotom, onda znate kako ste na pravom putu. Specijalna bolnica ÔÇ×Sveti vidÔÇť ve─ç dvije decenije svjedo─Źi takvim pri─Źama, vra─ça osmjeh na lica ljudi, a u svijetu osvaja najvi┼ía priznanja na stru─Źnim skupovima. U subotu ─çemo vidjeti nove pri─Źe o mali┼íanima kojima je omogu─çeno normalno odrastanje i odraslima koji su kona─Źno rije┼íili problem s vidom. Nedjelja od 17:30h na OBN-u je rezervirana za popularne likove iz svakodnevice. Koliko puta ste se u ┼żivotu zapitali, ┼íta je zapravo vas cilj, smisao, put tj. na kojem se dijelu puta koji nam je sudbina namjenila nalazimo danas? Gosti Dejane Rosulja┼í su pre┼íli toliko razli─Źitih staza, puteljaka i cesta, da bi o svakoj od tih pri─Źa mogli pri─Źati satima. Sve to su u─Źinili iz samo jednog razloga ÔÇô kako bi iza┼íli i medijske anonimnosti i postali poznati. Kako se najbolje hoda zvjezdanim stazama i koje su prepreke? Koja je cijena minuta slave? Jesu li danas na putu slave presudni televizija i drugi moderni mediji? Odgovore na ova pitanja gledatelji ─çe saznati ako nedjelju poslijepodne provedu uz OBN.

Najdugovje─Źniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosulja┼í mo┼żete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ