Na početku 9. sezone „Dejana Talks Showa“ u subotu šokantne životne priče!

372

Najgledaniji talk show u BiH „Dejana Talk Show“ stiže na TV ekrane u svojoj 9. sezoni. Ovoga vikenda od 17:30h sve gledatelje OBN-a očekuju sjajne teme i  dokaz kako život zaista priča priče.

Ekipa emisije “Dejana Talk Show” na čelu sa urednicom i voditeljicom Dejanom Rosuljaš, i ove sezone pozdravit će vas iz dobro poznatog studija. Novi početak donijet će i mala osvježenja, ali show je kao takav postavio standarde u BiH i zasigurno još uvijek neće mijenjati svoj koncept. Temama ćemo i dalje šokirati, oduševljavati, zabavljati i rastuživati. Sve to je i sastavni dio života u Bosni i Hercegovini, a show je preslika onoga što se događa oko nas. Stoga će Dejana sezonu otvoriti onima koji su hrabrošću prokrčili životni put.  U studiju će biti osobe sa frapantnim životnim pričama: poznata glumica koja je rodila u 52. godini, djevojka koja je izdrzala zatvorsku kaznu i izašla iz svijeta kriminala i interseksualna osoba koja otvoreno govori o svom životu i prihvaćanju okoline. U nedjelju će tema biti kako smršaviti poslije trudnoće, a već u narednim emisijama gledat ćete kako živjeti s bolom i zašto su tridesete nove dvadesete. Bit će u studiju i onih koji su poznati široj javnosti, ali i sasvim običnih ljudi iz vašeg susjedstva čiji život piše zanimljive priče, ponekad bolne, a ponekad sretne i vesele.

Dejana Rosuljaš će biti domaćica u studiju vikendom od 17:30h u programu TV OBN. Vaše je samo da budete ispred TV ekrana i dopustite da vas zarazi pozitivna energija iz studija i priče od kojih zastaje dah.