PRISJETIO SE SVEGA: Zoran Marjanović učesnicima ispričao SVE DETALJE UBISTVA njegove supruge!

109

Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima “Zadruge“ i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se povjerava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge.

Mića ga je pomno slušao dok je Zoran pričao kako se i šta dogodilo, a ono što je dirnulo pjevača jeste trenutak kada je Marjanović ispričao kako je Jana reagovala kada su saznali da je Jelena mrtva:

– Ja i dijete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osjećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, poslije kasnije sa djetetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za vjeru, sutra život dao.

– Morao sam da joj objasnim da je njoj tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati cijelu moju porodicu u toj kući koja bila utučena tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da se izdigne poput Feniksa.

– Sada kada sjedim ovdje i slušam ljude koji pričaju da imaju neke probleme, a nisu ni svjesni da nemaju probleme. Koliko je bitno samo da vam je porodica živa i zdrava i da ste svi zajedno – rekao je Marjanović s tugom u glasu.

Pink