Ženi se Milan Stanković!

166

Milan Stanković tvrdi da mu obožavateljke svakog dana šalju bračne ponude. Folker ističe da je na društvenim mrežama na meti raznih udavača, koje bi upravo s njim išle kod matičara:

– Svakakve ponude mi devojke šalju u inboksu na svim društvenim mrežama. Od toga da žele da se zabavljaju sa mnom, preko braka, pa sve do toga da žele da me vode na letovanje. Polaskan sam time, ali ne mogu svima da izađem u susret – kaže Milan za “Informer” kroz smeh, dodajući da mu je nedavno na Fejsbuku stigla ponuda jedne devojke koja mu je predložila da ga odvede na neku tropsku destinaciju i da se tamo venčaju.

– Napisala je da me prati od samog početka moje karijere i da bi joj ispunjenje sna bilo da se uda za mene. Dodala je da bi volela da to bude na nekoj dalekoj tropskoj destinaciji na kojoj bismo se venčali, a ujedno je iskoristili za medeni mesec – rekao je Stanković.

Folk pevač dodaje da mu se ne sviđa to što od njega žele da naprave seks-simbol.

– To su samo predrasude o meni. Kada jednom pronađete unutrašnju lepotu, spoljašnji izgled apsolutno gubi na značaju. Vodim računa o svom telu, ali uopšte nisam opterećen time – objasnio je Milan.

Srbija Danas