ZAMALO izbjegnuta TRAGEDIJA: Teu Tairović na snimanju spota napao vuk!

275

Sve popularnija Tea Tairović nema ni dana odmora, jer onim danima kada ne nastupa, a takvih je malo, radi na snimanju novih pjesama.

Međutim, koliko god Vam izgleda da joj ide sve kako treba, istina je zapravo drugačija, obzirom da je ona nedavno na snimanju spota za novi duet, koji je uradila s reperom Rimskim, jedva izbjegla tragediju.

Naime, bilo je osmišljeno da se u spotu s njima, glavnu ulogu glumi vuk, kojeg je iz nekog razloga tein prisustvo iziritiralo, o čemu lijepa pjevačica kaže:

“Kada gledam sa ove distance, shvaćam da je sve prošlo kako treba, kako je moglo biti.Obzirom da je izgledao miroljubivo, svi na setu smo se igrali s vukom, ali je u jednom trenutku, iz nama nepoznatih razloga on odreagirao loše na mene i sreća u nesreći je što je momak koji je dreser stajao pored mene, pa ga je povukao natrag, tako da sam ja prošla samo s par ogrebotina “-kaže Tea.

Kako pretpostavljaju, vuka je iziritirala jaka scenska šminka, koja je neophodna zbog snimanja, pa je reagirao tako, ali bilo kako bilo, sreća pa je veća tragedija izbjegnuta.

Premijera nove duetske pjesme, pod nazivom “Idu dani”, očekuje se za desetak dana.Do tada uživajte u fotografijama lijepe Tee, koje su pred Vama!