Mile Kitić svojoj prijateljici “Vikici-Fashion” uljepšao rođendanski party !!

241

page

U diskoteci “Pasha”, nastup od sinoć za mnoge će kao i uvjek ostati upamćen, za neke i malo više, a takav jedan spoj sjajne zabave, i provoda upriličio je popularni folk pjevač Mile Kitić.
Sjajan repertoar kao i uvjek, starih i novih pjesama oduševio je posjetioce diskoteke koja je i ovoga puta bila prepuna.Vjerna publika koja je stigla iz svih krajeva i ovoga puta nije zakazala.Među prisutnim gostima primjetili smo i Blizance Mujabašić nekadašnje učesnike rijalitija “Big Brother”, koji sada u svojstvu “Dj” prave odlične žurke širom naše zemlje.

“Hej, vi hitri, bjeli dani”, hit koji je tokom večeri mnoge posjetioce digao na noge, a posebno prijateljicu popularnog folkera “Vikicu-Fashion”, koja je istu noć proslavljala rođendan.Osim dobre pjesme Kitić se potrudio da njegov omiljeni fan i prijatejica dobije i adekvatan poklon, tako da je “Fashion-Viki” zasigurno rođendan bio jedan od najljepših.

Ono što se moglo sinoć itekako primjetiti osim starih hitova s kojima Mile još uvjek pali i žari našom zemljom , ali i cijelom Evropom i Amerikom, nove pjesme “Nokaut”, “Rakija”,odlično su prihvaćene od strane publike.
Fantastičan repertoar starih neponovljivih hitova, “Teci rijeko”, “Elena”, “Nek izgubim sve”, “Kockar”, “Ostavljaš me neka ti je srećno”, “Vuk samotnjak”, “Jasmina”, “Kraljica trotoara”, i mnogi drugi duboko u noć odjekivali su Živinicama poslije čega je popularni Milojko sa svojim klavijaturistom Šedom, i Rajkom otišao za Beograd.

Tekst/Foto: Amer Hodžić

[nggallery id=98]