SAŠA POPOVIĆ OTKRIO: Niko iz žirija nije siguran za naredno sezonu! OTKRIVAMO KO ISPADA!

150

Završena je 11. sezona Zvezda Granda. Saša Popović nakon spuštanja zavjese na još jednu sezonu sumira utiske i otkriva da je i više nego zadovoljan.

– Prezadovoljan sam. Mnogi formati nestanu nakon par sezona a Zvezde Granda traju već 11. sezona a za narednu već imamo spremnih 500 kandidata, a to je za ovo vrijeme fenomenalno – priča Popović i nastavlja:

– Ja sam tu da sve osmislim, da napravim dobar žiri, pravila, da izabrem dobre takmičare. Mi smo žiri uveli 2007. godine tada je bio Lukas i ne znam ko još… Kroz naš žiri prošlo je oko stotinjak ljudi i sa svima njima sam zadržao dobar odnos. Prije dvije godine smo raskinuli saradnju sa Zoricom a prošle sezone nas je napustio Šaban i to uopšte nije uticalo na gledanost. Sa dolaskom Marije i Jelene gledanost je dodatno porasla a onda je vratio i Lukas pa se gledanost čak duplirala. Sa Šabanom se viđam a Zoricu nisam vidio od  trenuka kada je otišla.

Na pitanje da li je siguran da će u žiriju sjediti isti članovi, Popović odgovara:

– Nisam siguran ali bih volio da svi ostanu. Sjajni su zaista. I naredne sezone mijenjat ćemo pravila, scenografiju, napravićemo pravo iznenađenje. Svake godine uvodimo nešto novo.

Scandal