ISPOVIJEST POBJEDNIKA ZVEZDA GRANDA! RISTE RISTESKI: Moj otac je upao među loše ljude! Prodao je sve što smo imali da vrati dugove!

194

Pobjednik Zvezda Grnada po glasovima publike Riste Risteski do nedavno je preživljavao porodičnu dramu. Kako nam se požalio, njegov otac jedva je uspio da spase sebe i prodicu iz dugova.

– Rastao sam u skromnoj porodici. Tat je imao svoju firmu sa kamionima, bavio se transportom a mama nije nigdje radila. Otac je dugo bio uspješan, tako da smo uvijek imali sve, bili smo srećna porodica, dok nije ušao u poslove sa lošim ljudima, htio je da se bavi izgradnjom zgrada a oni su ga prevarili. Nagomilovao je silne dugove tako da je morao sve da proda da bi se spasio, da bi spasio sve nas. Preko noći smo izgubili sve što smo imali, sve je prodao kako bi vratio dugove. Onda je počeo da vozi kamion za jednog privatnika i bukvalno krenuli smo sve iz početka, od nule – iskren je Riste i nastavlja:

– Nismo bili ljuti na njega, sve je to život, važno je da smo poslije svega toga ostali složna porodica. Ja sam se posljednih pet godina borio da uspijem u muzici, svirao sam jedno vrijeme kao klavijaturista, pa sam radio sa Anabelom dugo, zatim sa Slađom Đogani i mnogim drugim zvijezdama. Tokom tog vremena nagledao sam se svega i svačega po kafanama i klubovima, od droge do prostitucije. Ja sam imao svoj cilj, sav novac sam ulagao u sebe i u opremu, i eto došao sam do pobjede. Volio bih da budem pop pjevač i da imam karijeru kao Zdravko Čolić , jer to nekako fali na našim prostorima – završava Riste.

Scandal