DVA DANA PRIJE FINALA: Anes Omeragić za E-turneja.com portal otkriva…

494

U nedjelju u 21h održat će se veliko finale Valentino zvijezda u zeničkoj Areni gdje se očekuje nekoliko hiljada ljudi. 12 finalista će stati na scenu , a svakako jedan od favorita je i Anes Omeragić. Ovaj skromni mladić iz Gradačca samo dva dana prije finala ekskluzivno govori za naš portal i otkriva mnogo toga što niste znali.

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Finale je stvarno velika stvar za sve nas takmičare, mnogo adrenalina, emocije i treme će biti u Zenici, ali onaj ko se najbolje izbori sa time i ko se najbolje predstavi svojoj publici, vjerovatno če biti i pobjednik.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Pa nekako ću najbolje pamtiti svoj prvi nastup u Valentino Zvijezdama, jer sam u tom prvom pojavljivanju stekao neko novo iskustvo, novu scenu, novu raju, tako da mi je prvi nastup nekako najdraži. Mislim da lošeg nisam imao, ali najneubjedljiviji je bio onaj iz petog kruga, kada sam i napustio takmičenje Valentino Zvijezda, ali me je publika ipak vratila nazad svojim glasovima.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Valentino zvijezdama!

– Što se tiče OTV televizije, kao i njihovog takmičenja kojem je prva sezona, imam samo riječi hvale. Stekao sam mnogo, mnogo iskrenih prijatelja i upoznao mnogo dobrih i kvalitetnih vokala, kako od takmicara, tako i kolega sa estradne scene.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– Siguran sam da su u finalu Valentino Zvijezda ostali najbolji, tako da ne bih da izdvajam nikog, niti smatram da je neko zaslužio finale, a nije u njemu.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Naravno, svi se nadamo onome najboljem, svi se nadamo toj pobjedi i nas 12 takmičara ćemo se srčano boriti da to i ostvarimo, pa koga sreca vise posluži, idjet ćemo. Ako pobijedim, šta ću prvo uraditi? Hm, proslaviti na sebi svojstven način.

e-turneja.com