30/06/2017 - 02:36


DVA DANA PRIJE FINALA: Mersed Heri─ç za E-turneja.com portal otkriva…

 

U nedjelju u 21h odr┼żat ─çe se veliko finale Valentino zvijezda u zeni─Źkoj Areni gdje se o─Źekuje nekoliko hiljada ljudi. 12 finalista ─çe stati na scenu , a svakako jedan od favorita je i Mersed Heri─ç. Ovaj skromni mladi─ç iz Zavidovi─ça samo dva dana prije finala ekskluzivno govori za na┼í portal i otkriva mnogo toga ┼íto niste znali.

Kako se osje─ça┼í pred finale, kako se priprema┼í i da li je trema ve─ça nego ina─Źe?

– Pa ovako da ka┼żem da je to jedan prelijep osje─çaj biti dio ovog svega tj. biti finalista Valentino zvijezda. Ovih dana se naravno pripremam da budem ┼íto bolji i da u toj no─çi poka┼żem svoj maksimum. ┼áto se ti─Źe treme s tim nemam problema mislim da poslije toliko vremena nastupanja u takmi─Źenju ne treba biti pristuna trema , to je vi┼íe neko uzbu─Ĺenje i sli─Źno.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Najbolji nastup mi je iz polufinala zato ┼íto sam napravio jedan dobar performans i poslije tog nastupa dobio sam mnogo poruka na dru┼ítvenim mre┼żama kao pohvalu za taj nastup. Komentari su bili jako dobro, kao najbolji dosada┼ínji nastup , a mislim da ne mogu trenutno izdvojiti najlo┼íiji nastup jer u svakom nastupu ima tih par gre┼íkica ali eto sve u svemu dobro je.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Valentino zvijezdama!

– Mnogo poznanstava , dosta ostvarenih prijateljstva i naravno mnogo dobrog iskustva prije svega.

┼áta misli┼í ko je zaslu┼żio da bude u finalu a nije?

– Mislim da je finale zaslu┼żio Emir Ja┼íarevi─ç.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ako se desi da pobijedim naravno bit ─çu sretan , ponosan… a kad se kamere ugase prvo ┼íto ─çu uraditi jeste to da ─çu se zahvaliti i pomoliti Bogu i naravno zahvaliti se svim ljudima koju su bili uz mene tu no─ç.

e-turneja.com

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ