FINALE ZVEZDE GRANDA: Počelo glasanje! Aleksa vodi!

171

Nakon 9 meseci žestoke borbe, 13 najboljih kandidata se večeras bori za pobedu u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu – “Zvezde Granda”.

Njihove nastupe ocenjivaće stručni žiri koji čine Jelena Karleuša, Aca Lukas, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, zajedno sa još 39 kolega koji su bili Tajanstvene ličnosti, kao i publika kraj malih ekrana.

Ove godine se bira 2 pobednika, i oba dobijaju po automobil, pobedničke statue i po dve pesme za početak njihove muzičke karijere.

13 veličanstvenih su: Adnan Nezirov, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Nina Jovanović, Riste Risteski, Sanja Vasiljević, Damir Džakić, Marijana Čelar, Mirza Delić, Dragica Zlatić i Aleksa Perović.

Adil i Ljuba Kešelj su najviše poena dali Arminu Dediću.

Ivana Selakov je svojih 12 poena dala Sanji Vasiljević. Topalko se javio sledeći u program i najviše poena dao mladom pevaču Riste Risteskom.

Aca Ilić je sledeći glasao i za najboljeg odabrao Aleksu Perovića, koji je za njega iznenađenje, kako je rekao.

Slađa Alegro, kojoj je danas rođendan maksimalan broj glasova dala je Adnanu.

I Mira Škorić se javila telefonskim putem i glasala za Armina Dedića.

Tijana Dapčević je zvala iz Grčke i glasala za Ristea Risteskog, a istog mišljenja je bila i Izvorinka Milošević.

Haris Muslimović, Kaja, Stoja, Boris Bizetić, Zorana Pavić, Ivan iz grupe Legende i Verica Šerifović su glasali za Armina Dedića.

Milica Todorović je rekla da joj je ovo jako teško i svojih 12 poena dala Aleksi Peroviću. Šerif Konjević je glasao za Adnana.

Keba, Saša Matić, Cakana, Nada Topčagić i Miloš Bojanić su 12 poena dali Aleksi Peroviću.

Mile Kitić je najviše glasova dao Denisu, koji je večeras pevao njegovu pesmu. Nada Obrić je 12 poena dala Sanji Vasiljević.