Publika iz BiH glasa za pobjednika showa Nikad nije kasno!

247

Forma show programa Nikad nije kasno zaludila je cijelu regiju. Sezona 2016/17 je bila briljatna i u nedjelju će doživjeti svoj vrhunac. U izravnom TV prijenosu u programu OBN-a dobit ćemo drugog pobjednika natjecanja pjevača amatera iznad 45 godina.

Veliko finale emisije “Nikad nije kasno” ponudit će publici 12 veličanstvenih pjevača koji će se predstaviti najvećim hitovima domaće i strane muzike i to sve uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a ogromnu podršku Dragane Katić i Žike Jaksića. Glasovim publike i žirija saznat ćemo tko će ponijeti laskavo priznanje pobjednika najemotivnije emisije i showa koji je osvojio milijunski auditorij cijele regije.

“Imamo čak tri pobjednika. Jednog bira publika cijele regije i to SMS glasovanjem, drugog Facebook glasači, dok će trećeg izabrati stručni žiri. Pobjednici osvajaju pjesmu u izdanju Granda,” poručuju iz produkcije.

U revijalnom dijelu emisije, priznanjem će se okititi i pjevači koji su svojim sudjelovanjem dali doprinos emisiji “Nikad nije kasno”. Izravan prijenos počinje u nedjelju 21 sat nakon premijerne epizode serije Elif.