Murat Yildirim ponovno osvaja u seriji „Sva moja djeca“ na OBN-u!

303

Serija „Sva moja djeca“ koju TV OBN emitira u 18 sati svakog radnog dana, vrlo je brzo osvojila publiku. Omiljeni termin gledateljica za sapunicu tako ponovno „ugošćuje“ turskog glumca Murata Yildirima koji u seriji igra Mesuta, šeptrljavog bogalja.

Yildirimu je uloga Mesuta bila jedna od prvih u bogatoj glumačkoj karijeri. U toj seriji glumio je uz bok nekim od najvećih zvijezda poput Kadira Inanira i Bahar Erdeniz, te je tako imao izravne lekcije iz glume na terenu. Serija govori o disfunkcionalnoj obitelji u kojoj je Ali Yahya očinska figura koja želi sve imati pod kontrolom. Unatoč velikoj ljubavi koju pokazuje svojoj djeci, oni se razvijaju bez njegove kontrole jer ih život vodi na razne strane. Topla je to ljudska priča, a takav je i lik Mesuta kojemu je život udahnuo Murat Yildirim. Iako šepav na jednu nogu, skroman  i vrijedan mladić ipak će pronaći ljubav svog života. “Smatram da muškarac prije svega mora biti čovjek da bi bio karizmatičan. Nakon toga je važno da je pametan i da ima povjerenja u sebe. Fizički izgled nije presudan,“  izjavio je Yildirim u jednom od intervjua kada su ga pitali kako je započeo karijeru jednom takvom ulogom, a postao kasnije seks simbol.  Popularnost izvan Turske donijela mu je uloga imućnog i privlačnog poslovnjaka Demira Dogana, a gledatelji OBN-a su ga gledali u nekoliko TV projekata poput serija „Oluja“ i „Vrijeme osvete“. “Murat Yildirim ima božavateljice i u našoj zemlji, što dokazuju i pozitivne reakcije gledateljica koje stižu na našu adresu kada emitiramo bilo koji projekt s njim u glavnoj ulozi, kao i gledanost koju postiže aktualna serija,“ doznajemo od PR-a TV OBN Saše Martića.

Toplu priču o Aliju Yahyi i njegovoj velikoj obitelji, ispričanu u 75 epizoda, OBN televizija će cijelo ljeto bez pauze emitirati svakog radnog dana u 18 sati.