Festival šampiona za koje Nikad nije kasno večeras u programu TV OBN!

292

Novo izdanje show programa Nikad nije kasno očekuje vas večeras u programu TV OBN.  Kandidati će ponovno dokazati kako treba vjerovati u ostvarenje snova, a posebnu notu dat će i žiri u kojem su gosti Aco Pejović i Kiki Lesendrić.

Forma show programa Nikad nije kasno zaludila je cijelu regiju. Na redakciju emisije stižu brojne poruke podrške, zanimljive životne priče, ali i aplikacije za novu sezonu. Bit će zanimljivih priča i odličnih pjevača i naredne godine, ali prije toga trebamo odabrati pobjednika aktualne sezone. U emisiji koja se vanredno emitira večeras, kreće pravi festival šampiona. Neki od njih su sada već toliko popularni da im publika u studiju skandira. Pjesme grupe Magazin, koje ćemo ćuti na velikoj sceni, nekako nas uvode u ljetnu priču i dodatno opuštaju atmosferu u studiju. Čak toliko da su plesačice odlučile ljubiti članove žirija Acu Pejovića i Kikija Lesendrića. Priču će zagrijati i legendarne Barbike, koje su sinonim za dobru zabavu. U jednom ovakvom programu najviše se cijene duša i moćan glas, što svakako mogu ponuditi kandidati sa iskustvom.

Zoran Vujičić, Vesna Kuprešak, Radoslav Ponjavić Džoni, Jasna Arnautović, Javorka Pešić, Slavica Ristić i Novica Stojiljkovćć Nole, podarili su svoju dušu na sceni showa Nikad nije kasno. Petero njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje. Još jednu sjajnu emisiju show programa Nikad nije kasno nikako ne propustite večeras u 20:50.