Zdravko Čolić, Adil i Jelena Tomašević pjevački uzori Nekih novih klinaca!

428

U četvrtom krugunajslađeg show programa “Neki novi klinci“ ostalo je još nekoliko nepopunjenih mjesta. Kako natjecanje odmiče mali kandidati su sve sigurniji i odlučniji. Zabavni i folk hitovi i ovoga petka dovest će žiri u veliku nedoumicu, koga pustiti dalje.

Kako se izbor za idealnog klinca/klincezu pjevača bliži kraju, tako je teže nekoga izbaciti iz daljnjeg natjecanja. Svjesni su toga i u žiriju pa dobro vagaju svoje ocjenjivanje. Ivana Selakov, Bojan Marović, Nemanja Stevanović, Marina Tadić, Marina Stefanović i Mirza Selimović moraju i ovaj put odabrati šestero djece za četvrti krug. Mali pjevači će i ovoga petka pokazati kako se mogu nositi sa emocijama kao odrasli ljudi, a kroz zahtjevne pjesme Adila i Jelene Tomašević.

Jelena je jedna od omiljenih pjevačica u showu Neki novi klinci i svaki put bude otpjevana barem jedna njena hit pjesma. Isti je slučaj i sa velikim hitom „Odiseja“, koji ćemo u petak ćuti po tko zna koji put. Posebno raspoloženje je zavladalo uz pjesmu Zdravke Čolića kada je dječak podigao iz sudačke stolice Marinu Tadić i rasplesao ostatak žirija.

Održane su i audicijeza sve koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Nekim Novim Klincima. U Zenici, Sarajevu i Tuzli pojavilo se dosta talentirane djece, tako de će i nova sezona showa biti kvalitetna i iznimna. Do tada nam preostaje saznati pobjednika tekuće sezone i novu dječiju zvijezdu. Jedna stepenica ka tome je i emisija u petak 26. svibnja/maja u 20:50 sati na OBN-u.