Ilda Šaulić otkrila najveću porodičnu tajnu!

332

Šaban Šaulić je sedamdesetih i osamdesetih godina izgubio kosu i na nagovor prijatelja nosio je perike, a njegova kćerka Ilda Šaulić seća se tog perioda i otkriva kako je ta njegova moda uticala na nju.

Čuveni pjevač je i sam nedavno rekao da je taj period sa perikom u njegovom životu bio nemio, a kćerka Ilda otkriva još porodičnih detalja:

“Prirodno sam reagovala kada je skinuo periku, kao i on. Mi smo svi to podržali. Zašto da ne?!

Podsjećamo, pjevač je izjavio da je jedva čekao da baci tupe.

“Jedva sam čekao da se riješim toga. Sada mi je jako krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsrećniji čovjek na svijetu! I moram priznati da se kajem što sam ga ikad nosio. Priznajem da sam muku mučio s tim. U jednom periodu života počeo sam da gubim kosu, a onda su me prijatelji i moj tadašnji menadžer nagovorili da stavim tupe“, rekao je Šaban nedavno.

I dok je tata nosio perike i bio na vrhuncu slave u staroj Jugoslaviji, posebno zbog pjesme “Hajde mala da pravimo lom“, malo ko zna da je upravo Ilda u tom spotu imala svoju prvu ulogu pred kamerama.

“Da, da, u tom spotu sam se ja pojavila. Divne me uspomene vežu za taj period. Ja sam tada bila klinka, imala sam samo 13 godina. Kada je tata rekao da snima spot, ja sam mu rekla: “Tata, ja bih voljela da učestvujem“. To je bilo moje prvo iskustvo. Tačnije, vatreno krštenje. I sa kamerama i ovako…“, otkrila je Ilda Šaulić.

Nakon toga Ilda i Šaban su snimili i zajedničku numeru.

“Jesmo, poslije godinu, godinu i po dana, tako da smo imali zajedničku pjesmu tata i ja“, kaže Ilda, a na pitanje da li to znači da je imala protekciju za tatin spot, kaže: “Pa eto, bar malo… Nešto za početak“.

(Blic)