SKANDAL U PINKOVIM ZVEZDAMA: Dara BRUTALNO izvrijeđala Kemiša, Zorica isprozivala kuma Šabana! PRŠTI!

414

Žiri muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” ne prestaje da šokira javnost! Bračni par Zorica i Kemiš udružili su snage i krenuli oštro, ali ni ostali im nisu ostali dužni.

Naime, tokom rasprave o pevačkim kvalitetima kandidatkinja, ionako napeta atmosfera među članovima žirija doživela je kulminaciju.

Bračni par, pevačica Zorica Brunclik i muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš, optužili su Daru Bubamaru kako se dodvorava Šabanu Šauliću.

Iako su Dari zasmetali ovakvi komentari, uspela je da, zarad dobrobiti takmičarki, ali i nastavka snimanja, spusti loptu i zanemari Zoričine i Kemišove prozivke.

Međutim, bračni par nije prestao, već je u nastavku svoje strelice uputio upravo ka kralju narodne muzike, koji im je i kum.

“Kume, ti se foliraš i to što sada radiš nije u redu, pokaži bar malo poštovanja”, rekla je Zorica Šabanu, nakon čega je Kemiš uspeo da potpuno izbaci Daru iz takta.

“Ti si jedan matori, raspali, debeli deda! Deda koji sada nešto popuje”, odbrusila je besna Dara, koja nije birala reči.

Kurir